időjárás 25°C Fatime 2023. június 5.
logo

Eltüntették a DK oltásellenes petícióját

Forrás: 888.hu
2021.04.06. 10:45
Eltüntették a DK oltásellenes petícióját

Gyurcsányék nagy dérrel-dúrral elindított petíciója, amellyel a keleti vakcinák alkalmazása ellen hergeltek, hirtelen eltűnt a párt honlapjáról – írja a 888.hu.

A Gyurcsány-párt ezt az évet is azzal kezdte, hogy igyekezett keresztbe tenni a járványügyi védekezésnek azzal, hogy a keleti vakcinák ellen hergelt. Sőt: online petíciót indított, hogy ne lehessen olyan kínai vakcinával oltani Magyarországon, amelyet nem engedélyezett az Európai Gyógyszerügynökség.

Minderről Varga Zoltán, az ellenzéki párt parlamenti frakciójának szóvivője beszélt a Facebookon közzétett videójában január 16-án, és azt is hozzátette, hogy a vakcina körüli bizonytalanság (amit mindvégig ők gerjesztettek...) okozza az alacsony oltakozási kedvet – olvasható a 888.hu-n.

Azóta tudjuk, hogy szerencsére a DK hazugságai nem érték el az általuk kívánt hatást.

Bár erre láthatóan ők is rájöttek, de bocsánatkérés helyett szép csendben eltüntették a DK honlapjáról a petíció szövegét.

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.