Hatásvadász videóban reklámozza magát az ellenzék

Gyurcsány Ferenc és az összellenzéki összefogás videóban üzente meg azt, hogy szerintük Orbán Viktor miniszterelnök hiába próbálja az ellenzékre hárítani a felelősséget – ahogyan Gyurcsány fogalmaz –, a kormány hozza meg a hibás döntéseket a járvány kezelésével kapcsolatban. Kunhalmi Ágnes (MSZP), Fekete-Győr (Momentum) és Jakab Péter is beálltak Gyurcsány mögé: most együtt próbálják meggyőzni az embereket, hogy oltassák be magukat. Már nem számít nekik, mivel, csak oltassák be magukat, annak ellenére, hogy hónapokon keresztül épp az ellenkezőjét mondták és csak a nyugati vakcinákat erőltették – írja a PestiSrácok.hu.

Forrás: pestisracok.hu2021. 04. 06. 7:52
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Fekete-Győr a videóban elmondja, hogy a kormány 2010 óta kivéreztette az egészségügyet, Szabó Tímea (Párbeszéd) pedig lesajnáló, kritizáló hangnemben rikácsolja, hogy a miniszterelnök felelős minden halálesetért. Kanász-Nagy Máté (LMP) luxuskiadásokról beszél, a Jobbik elnöke pedig szépen felmondja a házi feladatot: Jakab Péter Gyurcsánnyal egyetemben azt kéri a kormánytól, hogy mindenki kaphassa meg az oltást – olvasható a portálon.

Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke, volt miniszterelnök

2021. március 1.: „...nagyon sokan várnak arra, hogy személyesen beszélhessünk.” – 2021. március 5. „…ma pozitív lett a koronavírustesztem. […] Reméljük, hogy nem lesz nagy baj.”

Tovább...

Úgy „hirdetik most az igét” arról, hogy mindenkinek be kell oltatnia magát, hogy közben korábban nyíltan hergelték az embereket, hogy ne oltassák be magukat, csak – ahogyan ők fogalmaztak – „biztonságos”, nyugati vakcinával.

Gyurcsány Ferenc a videó mellé írt, a már említett bejegyzésében úgy fogalmazott:

„Az ellenzéki pártszövetség álláspontja egyértelmű: az oltás az egyetlen módja annak, hogy legyőzzük a koronavírust, és visszakapjuk az életünket. Minden magyar, aki jelentkezik, kaphassa meg a védőoltást!” – írja Gyurcsány, aki úgy tesz, mintha nem kapnának oltást az emberek, miközben húsvétkor is zajlik a vakcinák beadása. Majd egy kisebb vádaskodással folytatja:

Orbán hiába próbálja újabb hazugságkampánnyal az ellenzékre kenni a felelősséget. A valóságban a teljes felhatalmazással rendelkező Orbán-kormány hibás döntései és felelőtlen mulasztásai miatt jutottunk oda, hogy mára már naponta több száz honfitársunk esik áldozatul a járványnak, és hogy a koronavírus következtében elhunytak összlétszáma átlépte a húszezer főt – mondja, majd azért még odaveti:

Arra kérünk mindenkit, éljen a védőoltás adta lehetőséggel. Mi is beoltatjuk magukat!

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.