Kamuképpel támadják Semjén Zsoltot

Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes feljelentést tesz képhamisítás, hamis vád és rágalmazás miatt, mivel egy olyan montázst terjesztenek róla, ami egyértelműen hamisítvány. A képet a kormányellenes, szélsőbaloldali Dániel Péter kezdte el terjeszteni.

Forrás: origo.hu2021. 04. 12. 12:21
POTÁPI Árpád János; SEMJÉN Zsolt
Budapest, 2020. december 16. Potápi Árpád János, a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelõs államtitkára (b) és Semjén Zsolt nemzetpolitikáért felelõs miniszterelnök-helyettes a Nemzetpolitika 2010–2020 címû kiadványt bemutató sajtótájékoztatón Budapesten, a Roosevelt 7/8 Irodaházban 2020. december 16-án. A kiadvány célja, hogy átfogó képet adjon az elmúlt 10 év magyar nemzetpolitikájáról, területenkénti legfontosabb eredményeirõl és meghatározó mérföldköveirõl. MTI/Bruzák Noémi Fotó: Bruzák Noémi
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy kamuképpel támadják Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettest. A kép egy olyan csoportból indult, amit Dániel Péter vezet. Az Izraelben élő egykori ügyvéd az elmúlt évtizedben több kormányellenes álhírt is kreált már – olvasható az origo.hu cikkében.

Itt látható a hamis kép:

Fotó: Origo

Itt pedig az eredeti, ahol egy gyógyult madarat engedett szabadon a miniszterelnök-helyettes:

Fotó: Origo

A képhamisítás ügyében Semjén Zsolt feljelentést tett.

(A birítóképen: Semjén Zsolt nemzetpolitikáért felelős miniszterelnök-helyettes. Fotó: MTI/Bruzák Noémi)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.