időjárás -4°C Pál 2022. January 25.
logo

Kiderült: Szabó Tímea makkal álmodik

Csépányi Balázs
2021.04.13. 15:23
Kiderült: Szabó Tímea makkal álmodik

Ahogy tartja a közmondás.

Szabó Tímea a Facebook oldalára az alábbi kijelentést posztolta ki:

„Onnan lehet tudni, hogy kormányváltás lesz, hogy Nagy Feró hirtelen liberálisnak vallja magát.”

Ezt a módfelett meglepő, de ugyanakkor a már megszokott liberális gőggel megírt pikírt véleményét a Párbeszéd társelnöke Nagy Feró 24.hu-nak adott interjújára alapozta, amelyben a friss Kossuth-díjas zenész többek közt a következőket mondta:

„Valójában liberális vagyok, ezt soha nem tagadtam meg. Nekem még az istenem is liberális, mert megengedi, hogy ne higgyek benne. Csak ez a szó mára elvesztette a tartalmát, nagyon a kezébe vette a politika. Olyan, mint a demokrácia. Az mit jelent, tessék mondani? A nagy semmit. Amikor azzal jönnek, hogy demokráciában ilyet meg olyat nem lehet, visszakérdezek: miért, mikor volt itt demokrácia?”

Ez volt tehát az ok, ami kiváltotta az örömködést Szabó Tímeából.

Bár Nagy Feró gondolataiból semmiképpen nem lehet arra következtetésre jutni amire ő jutott, de azért csak a rend és a tisztánlátás kedvéért álljon itt Nagy Feró Mandinernek adott interjújából egy kis részlet:

„Drukkolok Orbánnak. Nem akarok becsülgetni, de inkább pozitív gondolkodású vagyok, szóval bizakodom, csak legyen meg az ötvenegy százalék! Egyébként elszomorít: olyan szélsőséges baloldali nézetekkel találkozom, hogy olykor még én is megijedek. Dögölj meg, lelőlek, lámpavas – így fenyegetnek minket a túloldalról. Nem értem. Ezt gondolják ők demokráciának?”

Mindezek fényében, azt kell mondanunk, hogy Szabó Tímea vágyálomszerű Facebook-kijelentése maradéktalanul igazolta, hitelesítette a régi közmondást, mely szerint:

Éhes disznó makkal álmodik.

Borítókép: Szabó Tímea, a Párbeszéd frakcióvezetője felszólal Orbán Viktor miniszterelnök napirend előtti felszólalásával kapcsolatban az Országgyűlés plenáris ülésén 2020. szeptember 21-én. – Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!