„Fogd már fel, túl messzire mentetek!”

Rákay Philip kommunikációs és médiaszakember legutóbbi videójában felszólította Gyurcsány Ferencet és a baloldali koalíciót, hogy állítsák le az emberéleteket veszélyeztető oltásellenes kampányukat.

Forrás: FACEBOOK.COM/RAKAY.PHILIP2021. 04. 30. 17:54
null
Rákay Philip, a Fidesz tanácsadója szerint Berg Dánielt az informális, amerikai politikai kapcsolatai juttatták a politikai életbe
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Azonnal állíttasd le a baloldal oltásellenes kampányát! Értsd már meg, ez nem egy játszma. Itt emberéletekről beszélünk. Fogd már föl végre: túl messzire mentetek!”

– szólította fel Gyurcsány Ferencet legutóbbi videójában Rákay Philip. Majd a Závecz Research kutatását elemezte, amelyből kiderül, hogy

a baloldali emberek oltási hajlandósága jelentősen alacsonyabb, mint a jobboldaliaké.

„Gyurcsány, ez a ti művetek! Itt van, beérett az oltásellenes kampányotok, de mégis milyen áron?

Két DK-s politikus is tragikus módon elveszítette életét amiatt, mert hittek a kampányodnak, Gyurcsány, és nemet mondtak a keleti vakcinákra, pedig felajánlották nekik azokat. Őszintén sajnálom őket!”

– fejezte ki részvétét a két politikus halála miatt, majd ismételten felszólította Gyurcsány Ferencet, hogy állítsa le a baloldal elbizonytalanító üzeneteit, és ne hárítsa át a felelősséget.

„Mindannyian pontosan emlékszünk ezekre a mondatokra.”

Ezt követően pedig a videóban felidézi a baloldal számos oltásellenes megnyilvánulását.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.