Orbán Viktor: Bátran forduljanak a háziorvosukhoz!

Orbán Viktor miniszterelnök mindenkit arra buzdít a Facebook-oldalán, hogy az oltással kapcsolatos bizonytalanság vagy kérdés esetén forduljon a háziorvoshoz.

Magyar Nemzet
Forrás: Facebook2021. 04. 17. 9:12
null
A miniszterelnök szerint világon mindenütt számítanak a negyedik hullám érkezésére. Fotó: forrás: facebook.com/orbanviktor Forrás: facebook.com/orbanviktor
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Újabb részletet osztott meg pénteki rádióinterjújából Orbán Viktor kormányfő a Facebookon.

Most azt mondom mindenkinek, hogy ha valami bizonytalanság van, valamit nem ért, nem tud, akkor – úgy, mint ahogy mi csináltuk gyermekkorunkban – bátran forduljon a háziorvosához. Szerintem a leghumánusabb segítséget ott kaphatja meg

– fogalmazott a miniszterelnök, aki kiemelte: az orvosainkban van a sikeres járványkezeléshez szükséges tudás, hozzáértés, terepismeret és személyes elköteleződés – mondhatni erkölcsi nagyság.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.