Orbán Viktor: Tisztelet a rendőröknek + videó

Magyarországon a rendőrség napja április 24-e Szent György napja. Erről emlékezett meg Orbán Viktor a közösségi oldalán – olvasható az Origó oldalán.

Forrás: origo.hu2021. 04. 24. 9:40
Orbn Viktor
Budapest, 2017. június 17. Középen Orbán Viktor miniszterelnök a rendõr tiszthelyettesek ünnepélyes eskütételén Budapesten a Hõsök terén 2017. június 17-én. MTI Fotó: Máthé Zoltán Fotó: Máthé Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Az orvosok és ápolók mellett, ha méltányosak vagyunk, és igazságosak vagyunk, akkor a rendőröket is mindig oda kell gondolnunk vagy meg kell említeni, és nagy tisztelettel érdemes köszönetet mondani a munkájukért – mondta a miniszterelnök a cikk szerint.

(A borítóképen Orbán Viktor miniszterelnök a rendőr tiszthelyettesek ünnepélyes eskütételén Budapesten 2017. június 17-én. Fotó: MTI/Máthé Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.