időjárás 27°C Emese, Sarolta 2022. július 5.
logo

Rákay Philip: Az egész életed egy ordas hazugság, Feri...

Forrás: Facebook
2021.04.24. 08:57
Rákay Philip: Az egész életed egy ordas hazugság, Feri...

A médiaszakember így fogalmazott a közösségi oldalán megjelent bejegyzésében:

„Hosszan ragozhatnám a trükkök százait, amelyeknek köszönhetően az lettél, aki. Mesélhetném, hogy elkötelezett, az eszmében és a pártban hívő, karrierista ifjú komcsiból hogyan lettél kamudiplomás »üzletember«, aki persze mindig jókor volt jó helyen, aki mindig puhára esett.”

„[…] a számotokra nagyszerű üzletek, amelyek egytől egyig arra az ócska, rablóprivatizációs modellre épültek, hogy a 80-as évek közepétől, az elvtársi, legbelsőbb kör által tökéletesen ismert értékű és forgalmú nagy, állami cégeket hogyan kellett látszólag lepusztítani, alulértékeltetni, majd fillérekért kimazsolázni, és végül százszoros profittal továbbadni. Ez a ti nagy tudományotok, Feri.”

„Napestig lehetne sorolni, milyen tempóban és stílusban adtátok el még az állami »családi ezüstöt« is, gondoljunk csak például a közműcégek elherdálására, ami nem pusztán gazdasági, de nemzetstratégiai szempontból is soha el nem évülő, a magyarság ellen elkövetett, aljas bűncselekménnyel ér fel.

Amikor 2010-ben az Orbán-kormány átvette az ország vezetését a Gyurcsány–Bajnai-korszak után, az állami tulajdonban lévő vagyonelemek értéke nagyságrendileg tízezermilliárd forint volt. Ma körülbelül húszezermilliárd!

Magyarán: Orbán Viktor és kormánya tíz év alatt – a soha nem látott léptékű országépítés, a világon egyedülálló családtámogatási modell bevezetése, az elképesztő adócsökkentés, a nemzeti aranytartalék harmincszorosára emelése stb. mellett – megduplázta az állami vagyont!!!

És ezek után, Gyurcsány, még te merészelsz lopással vádaskodni,

börtönnel fenyegetni, s azt ordítani a Parlamentben, hogy majd amikor ti jöttök, akkor a mai kormánynak nem lesz kegyelem…”

(A borítóképen Rákay Philip, a Magyar Televízió intendánsa 2012. július 23-án. Fotó: MTI/Kollányi Péter)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.