Budán is Egyszülős Központ nyílik

A gyerekeknek és az őket egyedül nevelő szülőknek is igyekszik segíteni az az Egyszülős Központ, amely Budán, a Jakobinusok terén jön létre. Pesten már működik egy hasonló, annak sikere buzdította Novák Katalin minisztert és Fürjes Balázs államtitkárt egy újabb központ létrehozására.

Magyar Nemzet
Forrás: Facebook2021. 05. 19. 16:08
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Új Egyszülős Központ jön létre Novák Katalin családokért felelős tárca nélküli miniszter, valamit Fürjes Balázs agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkár kezdeményezésére – jelentették be Novák Katalin Facebook-oldalán. Hasonló létesítmény működik már a fővárosban, Pesten, azt Nagy Anna, az intézmény jelenlegi vezetője álmodta meg. A központot működtető Egyedülálló Szülők Klubja Alapítványt a kormány is támogatta, tekintettel arra, hogy Magyarországon is egyre több az egyszülős család. A pesti mellett most Budán, a Jakobinusok terén, egy bezárt banképületben tervez új intézményt nyitni az alapítvány. Az eseményt 2022-re tervezik.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.