időjárás 15°C Szimonetta 2021. October 28.
logo

Kötter Tamás: Így lettem megafonos

Magyar Nemzet
2021.05.07. 12:55
Kötter Tamás: Így lettem megafonos

– Elegem lett abból, hogy a globális nagyvállalatok érzékenyítése, szélsőséges üzenetei öntik el a közösségi médiát – kezdi közösségi oldalára feltöltött videóját Kötter Tamás író, ügyvéd. Mint elmondta, Magyarországon a Momentum politikusai saját oldalaikon biztosítják a liberális hálózat minél nagyobb elérését.

– A világ legjobb marketingesei öntik le cukormázzal, és próbálják újracsomagolva fogyaszthatóvá tenni a marxizmust

– jelenti ki Kötter. Majd hozzátette: – Azért jöttem fel a Facebookra, hogy figyelmeztessem fiatalabb, középosztálybeli társaimat, mivel jár, ha bedőlünk az újbaloldal szépen hangzó, üres szlogenjeinek.

Kötter Tamás a videóban arról is beszél, hogy

hiába tudjuk Medgyessy óta, hogy a szlogenekből csak csőd következhet, és jólétet csak munkával lehet teremteni, ha ezek a hangok nem jutnak el a választókhoz.

Az író ezért kereste fel a Megafon csapatát, hogy ütős online tartalmakat készítve mutassák meg a valóságot.

– Ne engedjük, hogy ezek a lejárt szavatosságú szocik újra szétverjék a hazánkat!

– zárja videóját Kötter.

Mint arról lapunk is írt, egyre többen csatlakoznak a Megafon csapatához (többek között Bohár Dániel riporter, Rákay Philip és Deák Dániel, a XXI. Század Intézet vezető elemzője), amelynek a célja, hogy felerősítse a jobboldali hangokat a közösségi média platformjain. Bayer Zsolt, lapunk publicistája a Megafonhoz való csatlakozását egy a Facebook-oldalára felöltött videóban jelentette be.

Lapunk még augusztusban készített interjút Kovács Istvánnal, a Megafon Központ alapítójával, amelyet a linkre kattintva tudnak elolvasni.