Kötter Tamás: Így lettem megafonos

Elege lett abból, hogy a globális nagyvállalatok érzékenyítése, szélsőséges üzenetei öntik el a közösségi médiát. 

Magyar Nemzet
2021. 05. 07. 12:55
null
dr Kötter Tamás Iró. 20210316 Budapest Fotó Bach Máté Magyar Nemzet Fotó: BACHPEKARYMATE
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Elegem lett abból, hogy a globális nagyvállalatok érzékenyítése, szélsőséges üzenetei öntik el a közösségi médiát – kezdi közösségi oldalára feltöltött videóját Kötter Tamás író, ügyvéd. Mint elmondta, Magyarországon a Momentum politikusai saját oldalaikon biztosítják a liberális hálózat minél nagyobb elérését.

– A világ legjobb marketingesei öntik le cukormázzal, és próbálják újracsomagolva fogyaszthatóvá tenni a marxizmust

– jelenti ki Kötter. Majd hozzátette: – Azért jöttem fel a Facebookra, hogy figyelmeztessem fiatalabb, középosztálybeli társaimat, mivel jár, ha bedőlünk az újbaloldal szépen hangzó, üres szlogenjeinek.

Kötter Tamás a videóban arról is beszél, hogy

hiába tudjuk Medgyessy óta, hogy a szlogenekből csak csőd következhet, és jólétet csak munkával lehet teremteni, ha ezek a hangok nem jutnak el a választókhoz.

Az író ezért kereste fel a Megafon csapatát, hogy ütős online tartalmakat készítve mutassák meg a valóságot.

– Ne engedjük, hogy ezek a lejárt szavatosságú szocik újra szétverjék a hazánkat!

– zárja videóját Kötter.

Mint arról lapunk is írt, egyre többen csatlakoznak a Megafon csapatához (többek között Bohár Dániel riporter, Rákay Philip és Deák Dániel, a XXI. Század Intézet vezető elemzője), amelynek a célja, hogy felerősítse a jobboldali hangokat a közösségi média platformjain. Bayer Zsolt, lapunk publicistája a Megafonhoz való csatlakozását egy a Facebook-oldalára felöltött videóban jelentette be.

Lapunk még augusztusban készített interjút Kovács Istvánnal, a Megafon Központ alapítójával, amelyet a linkre kattintva tudnak elolvasni.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.