Már az első munkanapján ismét szabályt sértett Hadházy

Azzal sincs tisztában a baloldali politikus, hogy hová kerülnek a bírságként kiszabott büntetések.

Forrás: facebook2021. 05. 03. 15:00
Hadházy maszk nélkül
Forrás: Facebook
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A botrányhős képviselő a közérdekű munkavégzés helyére vonatkozó, a koronavírus-fertőzés elleni védekezés értelmében hozott maszkviselési kötelezettségre figyelmeztető tábla mellett pózol, természetesen maszk nélkül. Bár a kommentelők figyelmeztették a szabályszegésre, ez a politikust nem zavarta. Ahogyan a közösségi oldalán is megfogalmazta:

„A diktatúrába vezető úton mindig eljön egy pont, amikor már olyan törvényeket hoznak, amelyeket muszáj megszegni.”

Majd hozzátette: „Ilyen törvény az, ami a járványra hivatkozva teljesen megtilt minden tiltakozást, nyomásgyakorlást akkor is, ha az semmilyen veszéllyel nem jár.” Vélhetően korábbi, dudálós akciójával kapcsolatban tette a megjegyzést, a frissen készült provokatív kép szerint azonban az értelmetlen lázadást most is folytatja, önmagát törvényen kívülinek állítva be ezzel.

https://www.facebook.com/hadhazyakos/photos/pcb.3647652182012265/3647714102006073

A közösségi oldalán nyilvánosan közzétett bejegyzése szerint Hadházy Ákos azért nem fizette be készpénzben a rá kiszabott pénzbírságot, mert ahogy ő fogalmazott: „Nem akar Orbán rendőrségének fizetni.”

A rendőrség szabálysértési eljárása során kiszabott bírságok azonban nem a rendvédelmi szervek, hanem a Magyar Államkincstár kasszájába folynak be, a parlamenti képviselő ezzel a megjegyzésével tehát tudatlanságáról is tanúbizonyságot tett.

Ismert, hogy ma kezdte meg a baloldali képviselő az általa elkövetett szabálysértés miatt kiszabott pénzbírság közmunkával történő megváltását. Ahogyan azt a Magyar Nemzet is megírta, tavaly májusban a rendőrség közlekedési szabálysértés miatt kezdeményezett Hadházy és társai ellen eljárást, amiért véleménynyilvánításának a KRESZ szabályaival ellentétes, indokolatlan dudálással erőszakolt ki figyelmet autójában ülve.

A közösségi oldalára feltett képek tanúsága szerint a szekszárdi Kolping iskola kertészetében kell ledolgoznia pénzbüntetését. A független politikust összesen 228 óra közmunkára kötelezték, amit 38 nap alatt, naponta legalább 6 órában teljesít majd az iskolában.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.