Túlkínálat van vakcinákból

Az oltásra regisztráltak válogathatnak az időpontok közül, olyan sok elérhető vakcina van jelen pillanatban Magyarországon – írja a Magyarhírlap.hu

Forrás: magyarhirlap.hu2021. 05. 18. 18:34
null
Egy fiatal megkapja a Comirnaty-vakcina első adagját a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórházban Székesfehérváron Forrás: MTI/Vasvári Tamás
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nem csupán Sinopharm-, Szputnyik V és AstraZeneca-oltóanyagokra, de Pfizer-vakcinázásra is lehet időpontot foglalniuk az oltásra regisztráltaknak az Eeszt.gov.hu oldalon.

A Magyarnemzet.hu információi szerint a legutóbbi merítésből negyvenezer adag Pfizer-oltóanyag maradt meg, az oltakozók nem tartottak rá igényt. Látható, hogy már nem csupán a vakcinák, de az oltási időpontok közül is szabadon válogathatnak és válogatnak is a magyarok.

Egy fiatal megkapja a koronavírus elleni vakcina első adagját a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórházban Székesfehérváron
Fotó: MTI/Vasvári Tamás

Kedden 334 620 adag Pfizer-oltóanyag érkezett Magyarországra, az ebből első körös oltásra fordítható vakcinákról hamarosan újabb tájékoztatást ad majd a Nemzeti Népegészségügyi Központ.

Az eredeti cikk ITT érhető el.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.