Fekete-Győr András házhoz megy a pofonért

Nem bír magával.

2021. 06. 30. 8:54
Fekete-Gyõr András
A Momentum miniszterelnök-jelölt-jelöltjét, Fekete-Győr Andrást már nem tekintik konkurenciának a baloldali előválasztásban részt vevő konkurens jelöltek MTI Fotó: Balogh Zoltán Fotó: Balogh Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Fekete-Győr András, a Momentum miniszterelnök-jelöltje az alábbi bejegyzést tette ki a Facebook-oldalára:

„A legjobban azokat az interjúkat élvezem, ahol programról beszélhetünk. Mert szerintem a folyamatos orbánozás helyett arról kellene beszélnünk, hogy mit kezdenénk a magyar gazdasággal, merre fordítanánk az ország külpolitikáját, hogyan vezetnénk át az oktatást a 21. századba, és hogyan fejlesztenénk emberhez méltó szintre az egészségügyet. Na meg arról, hogy hogyan vonjuk felelősségre Magyarország kifosztóit.”

A lila párt vezetőjének szavai nagyon vakmerőnek tűnnek annak fényében, hogy legutóbb, amikor Gulyás Márton Partizán műsorában konkrét kérdéseket kapott a Momentum programjával kapcsolatban, csúnyán szégyenben maradt. Gyakorlatilag egy kérdésre sem tudott válaszolni. Úgy látszik, nem volt neki elég a pofonokból, ismét szeretne beleszaladni egy jókorába. Az sem elképzelhetetlen, hogy a tapintható népszerűségvesztés miatt saját párttársai ösztönzik arra, hogy végre mutassa meg, milyen a momentumos vircsaft., mert sajnos Fekete-Győr András eddigi szereplései sokkal inkább hasonlítottak egy szomorújátékra, mintsem egy hőskölteményre.

De a baloldali miniszterelnök-jelöltek tablóján végigtekintve semmin sem lepődünk meg. Hiszen Karácsonytól Jakabon és Márki-Zay Péteren át egészen Dobrevig hétről hétre mondanak valami olyan őrültséget, amellyel saját magukat is lejáratják. A Gyurcsány-show biodíszletei tehát nem tették túl magasra a mércét.

Talán pont ez az a tény, ami a sorozatos kudarcok ellenére felbátorította Fekete-Győr Andrást. Hiszen vakok között a félszemű a király, legalábbis a mondás szerint.

A többit pedig majd meglátjuk.

(Borítókép: Fekete-Győr András, a Momentum elnöke felszólal a Nyugdíjasok Országos Szövetségének Ki mit ígér a nyugdíjasoknak? címmel megrendezett pártelnöki fórumán a Csillebérci Szabadidő Központban 2017. augusztus 31-én. – Forrás: MTI Fotó: Balogh Zoltán)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.