Karácsonyék kora hajnalban zaklatják telefonon a miskolciakat

A balliberálisok idős embereket hívogatnak, és politikai agitációt folytatnak az éjszaka közepén.

2021. 06. 15. 15:20
KARÁCSONY Gergely
Karácsony és csapata az éj leple alatt is kampányolna Fotó: MTI/Mónus Márton
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Több tucat bejelentés és személyes megkeresés érkezett a Fidesz miskolci irodájába az elmúlt napokban, miszerint késő éjszaka és kora hajnalban Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere és Varga László MSZP-s országgyűlési képviselő automata telefonhívásokat kezdeményezett sok helyi háztartásba – értesült a Magyar Nemzet a Fidesz–KDNP miskolci képviselőcsoportjától.

Úgy tudjuk, a hívásokat azért kezdeményezik, hogy bemutassák az előválasztásokon induló balliberális miniszterelnök-aspiránst és a várhatóan Diósgyőrben induló országgyűlési képviselő-jelöltet. Mindezt azonban sok esetben hajnali 3 óra és reggel 6 óra között tették meg.

A Fidesz–KDNP miskolci képviselőcsoportja felszólítja Karácsony Gergelyt és Varga Lászlót, hogy állítsák le a lakosokat hajnalban zaklató telefonhívásaikat, mert ezáltal nagyon sok idős embert is megijesztettek.

Karácsony és csapata az éj leple alatt is kampányolna
Fotó: MTI/Mónus Márton

– Egy éjszakai telefonhívás a családtagok és hozzátartozók élethelyzetére vagy bűncselekmények elkövetésére is utalhat, ami joggal váltott ki félelmet az emberekben. Megkérjük, hogy Budapest főpolgármestere ne avatkozzon be ilyen módon a miskolciak hétköznapjaiba. Karácsony Gergely Budapesten sepregessen, hiszen van ott elég probléma, amióta átvette a fővárost. Varga Lászlót pedig arra kérjük, ha már 15 éve a parlamentben ül, végre tegyen is Diósgyőrért és Miskolcért, ne csak éjszaka telefonálgasson, mert eddig ennyi pénzért többet vártak tőle a miskolciak – tették hozzá.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.