Nacsa Lőrincet választották az Európai Néppárt egyik alelnökévé

Az Európa Tanács Miniszteri Bizottságának magyar elnöksége alatt célunk többek között, hogy a nemzeti kisebbségek jogait, a vallásközi párbeszédet és a gyermekek és családok védelmét erősítsük – írta közleményében a KDNP frakciója, annak apropóján, hogy Nacsa Lőrincet választották az Európai Néppárt egyik alelnökévé.

Magyar Nemzet
Forrás: KDNP.hu2021. 06. 15. 15:25
NACSA Lõrinc
Nacsa Lõrinc is önkéntes karanténba vonul, de nem beteg Fotó: Balogh Zoltán Forrás: MTI/Balogh Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kedden az Európa Tanács parlamenti közgyűlésében az Európai Néppárt (EPP) frakciójának egyik alelnökévé választották Nacsa Lőrincet, a KDNP országgyűlési képviselőjét, szóvivőjét – közölte a Magyar Nemzettel a KDNP frakciója. Legutóbb Németh Zsoltot választották a szervezet politikai bizottságának elnökévé. A következő időszakban is a magyar elnökség fontos céljai mentén fogunk dolgozni, hogy a kettős mérce és a kioktatás helyett a kölcsönös tiszteleten alapuló munka jellemezze a különböző európai együttműködéseket.

Nacsak Lőrinc (KDNP), országgyűlési képviselő Fotó: MTI/Kovács Attila

Mint írták: az Európa Tanács Miniszteri Bizottságának magyar elnöksége alatt céljuk többek között, hogy a nemzeti kisebbségek jogait, a vallásközi párbeszédet és a gyermekek és családok védelmét erősítsék.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.