Álhírt terjesztett a Blikk: Nem igaz, hogy Jennifer Lopez fellép Várkonyi Andrea esküvőjén

Kiadós kacsát röptetett fel ma a Blikk, azt állítva, hogy jó eséllyel Jennifer Lopez érkezik Várkonyi Andrea esküvőjére. A hírből egy szó sem igaz. FAKE NEWS! – olvasható a Ripost cikkében.

Forrás: RIPOST.HU2021. 07. 01. 17:14
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ezt maga az érintett, Várkonyi Andrea cáfolta tételesen és egyértelműen a saját Facebook- és Instagram-oldalán.

A légből kapott kamuhírt „természetesen” azonnal átvette a 444 nevű, Soros György tulajdonában lévő portál, csakúgy, mint a valaha szebb napokat látott Népszava. Már azt is „tudták”, hogy a kitaláció mennyibe fog kerülni, hány száz milliót vág majd zsebre a világsztár Magyarországon. Természetesen az offshore-király Varga Zoltán háziorgánuma, a 24.hu és persze a HVG is mindenféle ellenőrzés nélkül azonnal terjeszteni kezdte a kitalációt. Magától értetődő módon csatlakozott a hazugságot terjesztő kórushoz az áfacsaló Czeglédy Csaba érdekkörébe tartozó Nyugat.hu és az Index is. Nagy kérdés, hogy ezek a magukra olyan kényes orgánumok most lehozzák-e az egyértelmű cáfolatot is. Mindenekelőtt a kamuhír kitalálója, a Ringier–Axel–Springer tulajdonban álló Blikk – olvasható a Ripost cikkében.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.