időjárás -3°C Gerda , Martina 2023. január 30.
logo

Álhírt terjesztett a Blikk: Nem igaz, hogy Jennifer Lopez fellép Várkonyi Andrea esküvőjén

Forrás: RIPOST.HU
2021.07.01. 17:14

Kiadós kacsát röptetett fel ma a Blikk, azt állítva, hogy jó eséllyel Jennifer Lopez érkezik Várkonyi Andrea esküvőjére. A hírből egy szó sem igaz. FAKE NEWS! – olvasható a Ripost cikkében.

Ezt maga az érintett, Várkonyi Andrea cáfolta tételesen és egyértelműen a saját Facebook- és Instagram-oldalán.

A légből kapott kamuhírt „természetesen” azonnal átvette a 444 nevű, Soros György tulajdonában lévő portál, csakúgy, mint a valaha szebb napokat látott Népszava. Már azt is „tudták”, hogy a kitaláció mennyibe fog kerülni, hány száz milliót vág majd zsebre a világsztár Magyarországon. Természetesen az offshore-király Varga Zoltán háziorgánuma, a 24.hu és persze a HVG is mindenféle ellenőrzés nélkül azonnal terjeszteni kezdte a kitalációt. Magától értetődő módon csatlakozott a hazugságot terjesztő kórushoz az áfacsaló Czeglédy Csaba érdekkörébe tartozó Nyugat.hu és az Index is. Nagy kérdés, hogy ezek a magukra olyan kényes orgánumok most lehozzák-e az egyértelmű cáfolatot is. Mindenekelőtt a kamuhír kitalálója, a Ringier–Axel–Springer tulajdonban álló Blikk – olvasható a Ripost cikkében.

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.