Gyurcsány részegen dülöngélt egy kampányrendezvényen, majd vezetett + videó

Gyurcsány Ferenccel egy lelkes rajongója próbált éppen szelfit készíteni, a DK elnöke azonban majdnem betört egy kirakatot – olvasható a Ripost cikkében.

Forrás: RIPOST.HU2021. 07. 08. 12:28
null
Forrás: Facebook
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Érdekes videót készített a Mediaworks Gyurcsány Ferencről, az egyesült baloldal vezetőjéről. Korábban is napvilágot láttak olyan pletykák, miszerint a DK elnöke szeret a pohár fenekére nézni, eddig azonban a fényes nappal tartott pártrendezvényeken józannak tűnt. Legutóbb azonban Gyurcsány egy videó tanúsága szerint a saját kampányrendezvényén, a támogatói előtt is részeg volt – olvasható a Ripost online portálon.

A videó alatt egy kommentelő arról írt, hogy az incidens egy gyöngyösi utcafórumon történt.

Fotó: Facebook

Deák Dániel, a XXI. Század Intézet vezető elemzője a Facebookon a következőket írta:

„A baloldal vezére: Gyurcsány Ferenc szemmel láthatóan már fényes nappal, a saját kampányeseményein is hullarészeg. Még nagyjából kilenc hónap van hátra a választásig. Vajon kibírja addig?”

Az alább látható videó tanúsága szerint Gyurcsány Ferenc a történtek ellenére volán mögé ült:

Kocsis Máté: Nem tartozom azok közé, akik szerint Gyurcsány részegen vezet

A Fidesz frakcióvezetője közösségi oldalán közétett bejegyzésében reagál azokra a hírekre, miszerint „a bukott miniszterelnök a gyöngyösi fóruma előtt alkoholt ivott, aztán – egy videó tanúbizonysága szerint – nekiesett egy kirakat üvegének, majd ittasan kocsiba ült, és elhajtott”.

Elnézést, de nem tartozom azok közé, akik elhiszik, hogy Gyurcsány a kamerák kereszttüzében, rendőrök szeme láttára részegen vezet. Sokkal dörzsöltebb és rafináltabb annál, mint hogy ilyen szarvashibát elkövessen. Egyébként sem az a fő probléma vele, hogy olykor iszik, vagy az, hogy ez látszik is rajta. Magyarország szempontjából ez teljesen lényegtelen – írta.

Tovább...

Gyurcsány fenyegetőzik

Közösségi oldalán megszólalt Gyurcsány Ferenc is: „Mondhatnám, hogy mindenki menjen a pokolba, aki azt állítja, hogy részegen tartok utcafórumokat és vezetek több száz kilométert, de ez nem elég.

Bíróság elé is fogom idézni őket. Micsoda rohadék dolog ez!?” – írta.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.