Mráz Ágoston Sámuel: A budapesti dugókról próbálja elterelni a figyelmet a főpolgármester

– A budapesti dugókról próbálja elterelni a figyelmet Karácsony Gergely főpolgármester azzal, hogy vissza akarja vonni a 2023-as budapesti atlétikai világbajnokság megrendezéséhez adott hozzájárulást – közölte a Nézőpont Csoport vezetője csütörtökön a közmédiával.

Forrás: MTI2021. 08. 26. 15:29
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mráz Ágoston Sámuel szerint Karácsony Gergely bajban van, mert az előválasztási kampány ellenére sem emelkedik a népszerűsége. 

Akik két éve bizalmat szavaztak neki, azok is elégedetlenek a munkájával, mert a főváros tele van dugókkal

– emelte ki, hozzátéve: „ráadásul az iskolakezdéssel várhatóan még nagyobb lesz a baj”.

Azt mondta: – A főpolgármester azzal, hogy egy korábbi ígéretét szegi meg, a hitelességét áldozza fel, hogy ne a számára kellemetlen témákról legyen szó. Emellett árt a főváros gazdaságának, és az előválasztási kampány érdekében magára haragítja a választókat – tette hozzá.

Szerinte egyébként 

Karácsony Gergelynek az »elterelési hadművelettel« sem sikerül majd feledtetnie a dugókat, mert azok idegesítik a fővárosiakat, akik felelőst keresnek emiatt.

– A budapestiek a választásokon a dugókra emlékeznek majd, nem a világbajnoksággal fognak foglalkozni – mondta Mráz Ágoston Sámuel.

Karácsony Gergely csütörtökön azt mondta: a kínai Fudan Egyetemmel kapcsolatos törvénnyel a kormány megszegte azt a 2019-ben kötött megállapodást, amelynek részeként a főváros hozzájárulását adta a 2023-as atlétikai világbajnokság megrendezéséhez, ezért azt javasolja a közgyűlésnek, hogy a jövő heti ülésen vonja vissza az esemény megrendezéséhez szükséges fővárosi hozzájárulást.

Borítókép: Összetorlódott autók a belvárosi Andrássy úton 2021. június 16-án                                                                               Fotó: MTI/Mónus Márton

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.