Saját hívei sem vették komolyan a Jakab Péterről szóló szavazást

Jakab Péter hívei megszavazták, hogy a Jobbik elnöke legyen a baloldal miniszterelnök-jelöltje.

Magyar Nemzet
Forrás: Facebook2021. 08. 21. 11:07
Jakab Péter parizer
Forrás: facebook
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nem túl reprezentatív szavazást sikerült összehozni a Jakab Péter, az én választásom! elnevezésű Facebook-csoportban, ahol mindössze annyi volt a kérdés: „Jakab vagy Dobrev?” A Jobbik pártelnöke – nem meglepő módon – eddig több mint kétezer szavazatot kapott, ami viszont ennél érdekesebb, hogy 

a DK miniszterelnök-jelöltje jelenleg 181 voksnál jár.

 A kérdés ellenére Márki-Zay Péter neve is felkerült a lehetőségek közé, akire negyvenöten szavaztak, de két-két szavazatot kapott Puzsér Róbert publicista és a Mikulás is, egyet-egyet pedig Orbán Viktor, Ferenc pápa, Nagy Feró és Fekete Pákó. 

A válaszok között az egyik kifejezetten homofób tartalmat hordoz: „Egyre több a buzi már, mégis kevés a buzibár” 

– áll az egyik opcióban, amelyre egy szavazat mégiscsak érkezett. Láthatóan a csoporttagok nemigen vették komolyan a szavazást.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.