A Fidelitas elbúcsúztatta a 154 év után megszűnt Főkertet

Karácsony Gergely minden egyes fővárossal kapcsolatos döntése bizonyíték arra, hogy a főpolgármester zöldpolitikája teljesen hamis. A Fidelitas rövid videója sorra veszi ezeket a döntéseket a 154 éves Főkert megszüntetésével bezárólag.

Magyar Nemzet
2021. 09. 26. 11:15
null
Budapest, 2019. május 15. A Főkert Nonprofit Zrt. munkatársa dolgozik Budapesten a Magyar Nemzeti Múzeum kertjében 2019. május 15. A megújult Múzeumkert lesz a Múzeumok Majálisának központi helyszíne. Az országos rendezvényen több mint száz múzeum és kiállítóhely programjai, koncertek és kézművesvásár várják az érdeklődőket. MTI/Balogh Zoltán Fotó: Balogh Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Gyurcsány bábjaként Karácsony Gergely ahelyett, hogy Budapest vezetésével foglalkozna, csak kampányol, és városról városra autókázik. Cserben hagyta azokat is, akik rá szavaztak, nem látja el a főpolgármesteri teendőit – fogalmaztak a Fidelitas Facebookon közzétett videójában, amelyet a Főkert megszüntetése kapcsán tettek közzé a Facebookon.

„A Gyurcsány-show szereplői ész nélkül kezdenek bele olyan munkálatokba, amelyek megbénítják a főváros közlekedését” – hangzik el a videóban. A döntések sorában különösen következetlennek tűnik egy zöldpolitikus részéről annak a 154 éves Főkertnek a megszüntetése, amely a főváros teljes zöldfelületének a gondozást látta el. A Fidelitas tagjai egy rövid megemlékezés keretében szimbolikusan el is temették a patinás vállalatot. A videó erről is közöl felvételeket.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.