Fidesz: Nem kerülhet újra hatalomra a Gyurcsány vezette baloldal

Nem szabad megengedni, hogy újra hatalomra kerüljön a Gyurcsány Ferenc által irányított baloldal, mely kormányzását annak idején hazugságra és erőszakra építette – jelentette ki a Fidesz szóvivője, a térség országgyűlési képviselője a Stop, Gyurcsány! Stop, Karácsony! petíció gyöngyösi aláírásgyűjtő helyszínén csütörtökön.

Forrás: MTI2021. 09. 02. 13:43
GYURCSÁNY Ferenc
Budapest, 2019. oktber 14. Gyurcsny Ferenc, a Demokratikus Koalci (DK) elnke sajttjkoztatt tart Az nkormnyzati vlasztsok rtkelse cmmel a prt budapesti kzponti irodja sajttermben 2019. oktber 14-n. A prtelnk gy ltja, az ellenzki oldalon nincs alternatvja a legszlesebb kr egyttmkdsnek. MTI/Kovcs Tams Fotó: Kovács Tamás
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Horváth László szerint mostanában a helyieknek elsősorban az jut eszébe Gyurcsány Ferencről, hogy néhány hete, kampánykörútja során egyensúlyát vesztve, kedélyesen nekidőlt az egyik gyöngyösi áruház üvegvitrinjének, ezzel próbálva magára felhívni a figyelmet.

Ám az egykori miniszterelnök őszödi beszéde is emlékezetes és intő jel mindenkinek, hiszen abban egyértelműen bevallotta: hazugsággal nyertek választást 2006-ban – tette hozzá. Felidézte: 

Gyurcsány Ferenc maga fogalmazott úgy 2006 májusában, hogy hazudtak »reggel, éjjel meg este«, és nyilvánvalóan végighazudták az elmúlt másfél-két évet, miközben teljesen világos volt, hogy amit mondanak, az nem igaz.

Horváth László arra is emlékeztetett, hogy ezután az emberek jogos felháborodására az akkori kormányfő, aki azóta „állandóan a demokrácia és a jogállamiság miatt aggódik”, valamint az általa vezetett hatalom erőszakkal reagált.

A tüntetésre szemkilövetéssel, lovasrohammal, vízágyúval, könnygázgránáttal válaszolt, vér folyt Budapest utcáin – húzta alá a szóvivő, aki arra hívta fel a figyelmet, hogy 

most ugyanez a Gyurcsány Ferenc és ugyanez, az általa irányított baloldal akar ismét kormányra kerülni.

Az előzmények ismeretében ez végzetes lenne, ezt nem szabad megengedni – fogalmazott a fideszes országgyűlési képviselő.

„Egyszer már láttuk, mit tettek az emberekkel és mit tettek az országgal”. Aki egyetért azzal, hogy ez nem történhet meg újra, azt arra kérik: támogassa aláírásával a Stop, Gyurcsány! Stop, Karácsony! petíciót – zárta szavait a politikus.

A petíció pontjait IDE kattintva olvashatják!

Borítókép: Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke sajtótájékoztatót tart           Fotó: MTI/Kovács Tamás

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.