időjárás 20°C Benedek 2023. március 21.
logo

Karácsony Gergely ma reggel a Blaha Lujza téren panaszkodott

Magyar Nemzet
Forrás: Facebook, Metropol
2021.09.09. 11:05
Karácsony Gergely ma reggel a Blaha Lujza téren panaszkodott

Atrocitások érték a munkásainkat, voltak akiket megdobáltak flakonokkal, kiabáltak velük

– állította ma reggeli Facebook-videójában Budapest balliberális főpolgármestere, miután reggel nyolc órakor szemügyre vette a Blaha Lujza téren zajló munkálatokat. Karácsony Gergely kifejtette: a Fidesz lakájmédiája hazudik, ugyanis

a munkások nagyon keményen dolgoznak, hogy minél hamarabb be tudják fejezni a beruházásnak azt a részét, ami érinti a közúti forgalmat.

A Metropol által készített beszámoló – amelyet Karácsony igyekezett cáfolni – ugyanakkor nem arról tanúskodik, hogy belátható időn belül bármi is elkészülne a Blahán. A lap által készített képek és videófelvételek jól ábrázolják, hogy elképesztő állapotok uralkodnak a helyszínen. 

Az építőanyagok összevissza le vannak dobálva, még a járdára is, a munkagépek állnak, a melósok meg ásítoznak, a lapátot támasztják, és saját bevallásuk szerint fociznak az aluljáróban.  

Fotó: Metropol/Máté Krisztián

Egyre kétségbeesettebb: miután az elmúlt napokban kiderült, hogy a Blaha Lujza téren nem úgy haladnak a munkálatok, mint ahogyan azt korábban ígérte, Karácsony Gergely a kezét tördelve, a helyszínen igyekezett bizonygatni az igazát.

– kommentálta a rövid videót közösségi oldalán Deák Dániel. A politikai elemző szerint a testbeszéd sokat elárul; aki állandóan a kezét tördeli, lelke mélyén feldúlt, szorong és teljesen nyugtalan. 

Csak nem azért gátlásos ennyire a főpolgármester úr, mert tudja, hogy nem mond igazat?!

– tette fel a költői kérdést Deák Dániel. 

Karácsony Gergely az utóbbi időkben reggeli videókban próbál a szavazóihoz szólni. Kezdetben egy konyhából jelentkezett be álmos szemekkel, miután ezt többen kritizálták a Városházára tette át az élő bejelentkezések helyszínét. A mostani újítása, hogy Budapest főbb tereiről jelentkezik be, nemrég a Széll Kálmán térről szólt be a vele szövetséges Gyurcsány-pártnak. 

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.