Karácsony Gergely ma reggel a Blaha Lujza téren panaszkodott

A főpolgármester állítása szerint műanyag palackokkal dobálták meg a „munkásaikat”.

Magyar Nemzet
Forrás: Facebook, Metropol2021. 09. 09. 11:05
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Atrocitások érték a munkásainkat, voltak akiket megdobáltak flakonokkal, kiabáltak velük

– állította ma reggeli Facebook-videójában Budapest balliberális főpolgármestere, miután reggel nyolc órakor szemügyre vette a Blaha Lujza téren zajló munkálatokat. Karácsony Gergely kifejtette: a Fidesz lakájmédiája hazudik, ugyanis

a munkások nagyon keményen dolgoznak, hogy minél hamarabb be tudják fejezni a beruházásnak azt a részét, ami érinti a közúti forgalmat.

A Metropol által készített beszámoló – amelyet Karácsony igyekezett cáfolni – ugyanakkor nem arról tanúskodik, hogy belátható időn belül bármi is elkészülne a Blahán. A lap által készített képek és videófelvételek jól ábrázolják, hogy elképesztő állapotok uralkodnak a helyszínen. 

Az építőanyagok összevissza le vannak dobálva, még a járdára is, a munkagépek állnak, a melósok meg ásítoznak, a lapátot támasztják, és saját bevallásuk szerint fociznak az aluljáróban.  

Fotó: Metropol/Máté Krisztián

Egyre kétségbeesettebb: miután az elmúlt napokban kiderült, hogy a Blaha Lujza téren nem úgy haladnak a munkálatok, mint ahogyan azt korábban ígérte, Karácsony Gergely a kezét tördelve, a helyszínen igyekezett bizonygatni az igazát.

– kommentálta a rövid videót közösségi oldalán Deák Dániel. A politikai elemző szerint a testbeszéd sokat elárul; aki állandóan a kezét tördeli, lelke mélyén feldúlt, szorong és teljesen nyugtalan. 

Csak nem azért gátlásos ennyire a főpolgármester úr, mert tudja, hogy nem mond igazat?!

– tette fel a költői kérdést Deák Dániel. 

Karácsony Gergely az utóbbi időkben reggeli videókban próbál a szavazóihoz szólni. Kezdetben egy konyhából jelentkezett be álmos szemekkel, miután ezt többen kritizálták a Városházára tette át az élő bejelentkezések helyszínét. A mostani újítása, hogy Budapest főbb tereiről jelentkezik be, nemrég a Széll Kálmán térről szólt be a vele szövetséges Gyurcsány-pártnak. 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.