Következő mérkőzések
Spanyolország
21:002024. július 14.
Anglia

Nagycsaládosok díjazták a Mészáros-csoportot

A Nagycsaládosok Országos Egyesülete a Bölcső-díj arany fokozatában részesítette a Mészáros-csoportot a nehéz helyzetben élő nagycsaládosok nyári üdültetéséért. Az elismerést Mészáros Lőrinc vette át a NOE elnökétől a szervezet ünnepi közgyűlésén – írja közleményében a Mészáros-csoport.

Forrás: Sajtóközlemény2021. 09. 18. 18:15
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tavaly és idén nyáron csaknem 1200 nehéz helyzetben élő egyszülős és nagycsalád nyaralhatott a Mészáros-csoport jóvoltából. 2020-ban a zalakarosi Hunguest Hotel Freyában, a gyulai Hunguest Hotel Erkelben és a Balatontourist füredi, révfülöpi, valamint akali kempingjeiben, idén pedig a gyulai Hunguest Hotel Erkelben és a Balatontourist balatonfüredi és révfülöpi kempingjeinek mobil- és üdülőházaiban pihenhettek a rászoruló családok. Az üdültetés négyszázmillió forintos költségét a Mészáros-csoport állta.

A Nagycsaládosok Országos Egyesülete három és fél évtizede tevékenykedik a nagycsaládok érdekében, a civil szervezet egyik legnagyobb elismerése a nagycsaládosokat anyagilag támogatóknak járó Bölcső-díj.

Az elismerés arany fokozatát idén a NOE elnöksége – mások mellett – a Mészáros-csoportnak ítélte meg, az elismerést a cégcsoport nevében Mészáros Lőrinc vette át a Szent Margit Gimnázium dísztermében szervezett díjátadó ünnepségén. A méltatás során elhangzott, a Mészáros-csoportnak köszönhetően olyan családok vehettek részt az ingyenes üdültetésben, akik közül sokan már évek, évtizedek óta nem tudtak elmenni közösen nyaralni, így ez az élmény sok gyermek számára egy életre szólt.

A díjazással egy időben újabb adományokról döntött a Mészáros-csoport:

az évente átlagosan 4500 csecsemő mentéséről és szállításáról gondoskodó Magyar Koraszülött és Újszülött Mentő Alapítvány új mentőkocsi beszerzését tízmillió forinttal, a szívátültetésen átesett betegek gyógyulását elősegítő Szív a Szívért Alapítványt szintén tízmillió forinttal, a fogyatékkal élő fiatalok gondozását vállaló Együtt a Sérült Emberekért Alapítványt pedig ötmillió forinttal támogatják a Mészáros-csoport építőipari cégei, a Fejér B. Á. L., a V-Híd és a ZÁÉV

– olvasható a Mészáros-csoport sajtóközleményében.

A borítóképen: Mészáros Lőrinc, Herbert Gábor elnökségi tag, NOE, Kardosné Gyurkó Katalin elnök, NOE. Forrás: NOE

Mindent egy helyen az Eb-ről

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.