Novák Katalint jószolgálati nagykövetnek kérték fel

A családokért felelős tárca nélküli minisztert a Magyar Református Szeretetszolgálat jószolgálati nagykövetnek kérte fel.

Forrás: MTI2021. 09. 12. 19:36
NOVÁK Katalin
Koronavírus - Sajtótájékoztató a közösségi élet újraindításáért felelős operatív törzs üléséről Fotó: Balogh Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Megtisztelőnek nevezte a családokért felelős tárca nélküli miniszter, hogy a Magyar Református Szeretetszolgálat jószolgálati nagykövetnek kérte fel.

Novák Katalin a közösségi oldalán vasárnap megjelent bejegyzésében azt írta: a szeretetszolgálat 2006 óta támogatja a nehéz helyzetben élő rászorulókat itthon és a határainkon túl, és a szervezethez olyan programok köthetők, mint a több tízezer embert megmozgató Szeretethíd – Kárpát-medencei Református Önkéntes Napok, a rászoruló gyerekek kívánságait teljesítő Karácsonyi kívánságlista, az ifjú tehetségeket támogató Nyilas Misi-ösztöndíj program vagy a beteg gyermekeknek vigaszt nyújtó Mentő Maci program.

„A jövőben a Magyar Református Szeretetszolgálat jószolgálati nagyköveteként fogom képviselni az alapítványt a különböző rendezvényeken, és személyesen is bekapcsolódom majd a szervezet karitatív munkájába” - írta a politikus, majd hozzátette: a legjobb tudása szerint hittel, alázattal fogja szolgálni a közösséget.


 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.