A szálakat továbbra is Gyurcsány mozgatja

„Karácsony Gergelyt egy szempillantás alatt vette le a sakktábláról Gyurcsány Ferenc, mert a budapesti főpolgármester népszerűtlensége a fővárosban is szemmel láthatóvá vált” – fogalmazott Tóth Erik Az igazság órájában, az Alapjogokért Központ és a Karc FM közös műsorában. Tóth Erik és Szolomayer Balázs, az Alapjogokért Központ vezető elemzői voltak Czirják Imre szerkesztő-műsorvezető vendégei a legutóbbi adásban, ahol a jövő évi béremelésekről és a baloldali előválasztásról, az instabillá váló közép-európai országokról és arról is szó esett, hogy az Egyesült Királyságban pucckirálynők szerepelnek közpénzzel támogatott gyermekműsorokban.

Forrás: KARC FM2021. 10. 14. 16:47
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Gyurcsány Ferenc jól halad forgatókönyvének megvalósítása felé: ő az ellenzék domináns politikai szereplője, és az ő érdekeit szolgálja Márki-Zay Péter felbukkanása is” – emelte ki Tóth Erik. Szolomayer Balázs hozzátette: „Karácsony Gergely visszalépése a kormánypárti szembesítő kampánynak is köszönhető, amely arra hívta fel a figyelmet, politikai múltja terhelt. Mivel 2010 előtt is az MSZP-SZDSZ kormányokat segítette tanácsadóként”. A 2022-es béremelésekkel kapcsolatban Tóth Erik rögzítette, hogy a gazdasági növekedés eredményeiből minden magyar embernek részesülnie kell a kormány politikája szerint, a bölcsődei, szociális és kulturális dolgozók 20 százalékos béremelése is ennek köszönhető. Szolomayer Balázs szerint teljesült a kormánypártok 2010-es vállalása, hogy 10 év alatt 1 millió új munkahelyet hoznak létre, vagyis sikerült a segélyalapú helyett a munkaalapú társadalomszervezést bevezetni Magyarországon.

„A közép-európai térség felértékelődött az elmúlt évtizedben és ennek az erősödésnek a következménye az is, hogy a különböző erőcsoportok egyre gyakrabban igyekeznek az egyes országok belügyeibe direkt, vagy indirekt módon beavatkozni. Sebastian Kurz bukása, Lengyelország folyamatos vegzálása, és a bizonytalan német belpolitikai helyzet is ezt bizonyítja” – fogalmazott Tóth Erik. Szolomayer Balázs hozzátette: nehezen érthető, hogy a kínai előrenyomulás és az energiaválság közepette miért érdeke egyes szereplőknek a közép-európai térség destabilitása, politikai meggyengítése – tette hozzá.

A Bolond lyukból rovatban arról esett szó, hogy az Egyesült Királyságban közpénzből olyan műsorokat finanszíroztak, amelyek 3-8 éves kor közötti gyermekeknek készültek, miközben az adásokban rikítóan kisminkelt, drag queenek műveltek vállalhatatlan dolgokat. Tóth Erik szerint „ide vezet az, ha korlátozások és a kiskorú gyermekekre való tekintet nélkül hódít teret az LMBTQ-propaganda, amely a szülők hozzájárulása nélkül próbálja befolyásolni a 18 év alattiakat”. Szolomayer Balázs arra hívta fel a figyelmet, hogy a magyarországi baloldali politikusok bár igyekeznek tagadni az genderérzékenyítést, valójában azonban ők is ennek az LMBTQ-propagandának az oldalára állnak a tagadásukkal.

A legutóbbi, október 12-i adást ide kattintva hallgathatják meg.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.