Következő mérkőzések
Horvátország
15:002024. június 19.
Albánia
Németország
18:002024. június 19.
Magyarország

Életképek a kerítés túloldaláról + videó

Életképek a kerítés túloldaláról címmel Magyarország kormánya a Facebook-oldalán tett közzé egy videót, hogy mindenki láthassa, hogyan telnek a hétköznapok a migráció sújtotta vidéken.

Forrás: Facebook2021. 10. 17. 12:07
Forrás: Facebook
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A kormány a hivatalos közösségi oldalán megosztott szívszorító videón keresztül mutatja be, hogyan zajlik az élet a Vajdaságban 2021-ben.

Hétköznapi emberek beszélnek arról, hogy félelemben telnek a napjaik az illegális bevándorlók miatt, akik nem tisztelnek sem embert, sem állatot, sem tulajdont. Viselkedésük fenyegető és agresszív a helyiek számára, a rendőrök pedig tehetetlenek velük szemben.

A kormány a posztban így fogalmazott: „A kormany.hu stábja a határ szerb oldalán forgatott. Nézzék meg, hogyan telnek a hétköznapok a migráció sújtotta vidéken.”

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.