Így lobogott a magyar zászló a Dhaulagiri csúcsán

Varga Csaba nagyváradi hegymászó ezt üzente a Himalája 8167 méter magas csúcsáról.

Forrás: FACEBOOK.COM/HAZAJARO2021. 10. 03. 19:14
Varga Csaba immár az ötödik 8000 méter fölötti csúcson lobogtatta meg a Nagyvárad feliratú magyar zászlót 2021 október 1-én.
Varga Csaba immár az ötödik 8000 méter fölötti csúcson lobogtatta meg a Nagyvárad feliratú magyar zászlót 2021 október 1-én. Forrás: HAZAJÁRÓ FACEBOOK OLDALA
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Kárpát-medencei magyarságnak kívánt kitartást, miután meglobogtatta a Nagyvárad feliratú magyar zászlót Varga Csaba a Dhaulagiri 8167 méter magas csúcsán.

Az erdélyi hegymászó már Marpha nepáli falucskából jelentkezett, ahonnan elküldte a csúcsfotókat és a világ hetedik legmagasabb csúcsán készült videóüzenetét.

Varga Csaba hálásan köszöni mindenkinek a szurkolást, az erőt, amit itthonról kapott.

Egyben köszöni a támogatást többek között a nemzetpolitikai államtitkárságnak, a Kalifa Alpin Csapatnak, a Dextramedia Kft.-nek, a Bihari Túrák Egyesületnek, a Hármashalom Alapítványnak, az Ágymester Manufaktúrának, Csepeti Ádámnak és a Hazajáró turisztikai magazinműsornak.

A Dhaulagiri csúcsát Magyarországról még két hegymászó próbálja megmászni, Csaba sok erőt kíván Klein Dávidnak és Suhajda Szilárdnak, hogy sikerüljön elérniük a csúcsot – olvasható a Hazajáró turisztikai magazinműsor Facebook-bejegyzésében.

Varga Csaba csúcson készített videója ide kattintva tekinthető meg.

Borítókép forrása: Hazajáró Facebook-oldala

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.