Nincs két baloldal: videón Gyurcsány Ferenc igazi arca

A Fidelitas videója megmutatja, hogy a Gyurcsány vezette baloldal agresszív, fenyegetőzik, és ha kell, erőszakot is alkalmaz.

Magyar Nemzet
Forrás: Facebook2021. 10. 06. 16:58
null
Budapest, 2006. október 23. Egy tüntetőt földre tepernek a rohamrendőrök az Alkotmány utcában, amikor a rendőrség feloszlatta a Kossuth tér felé vonuló demonstráló csoportot. MTI Fotó: Szigetváry Zsolt Fotó: Szigetváry Zsolt
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Közösségi oldalán közzétett legfrissebb videójában a Fidelitas szóvivője, Ozsváth Kálmán beszél arról, hogy milyen is valójában Gyurcsány Ferenc. A videóban felidézik, amint a Demokratikus Koalíció elnöke egy debreceni utcafórumon fenyegetett meg egy férfit, illetve amikor egy másik férfit Jakab Péter, a Jobbik elnökének testőrei fojtófogással tepertek le.

Ozsváth Kálmán elmondja, Gyurcsány börtönnel is fenyegetőzik, Karácsony Gergely pedig több alkalommal is lekezelően beszélt az őt kérdező újságírókkal. Jakab Péter egyik videójában egy munkásembert szidalmazott, fenyegetett, majd fel is jelentette a férfit, aki csak dolgozni kívánt – emlékeztet a szóvivő, majd a 2006-os rendőrterror képkockái jelennek meg.

A szóvivő a videó végén leszögezi: 

ilyen a Gyurcsány vezette baloldal: agresszív, fenyegetőzik, és ha kell erőszakot is alkalmaz. Nincs két baloldal, ne hagyjuk, hogy visszatérjen a Gyurcsány-korszak – hívja fel a figyelmet a Fidelitas a videójában.

Kiemelt kép forrása: MTI/Szigetváry Zsolt

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.