Vadászati világkiállítás: túl az egymillió látogatón

Semjén Zsolt szerint Karácsony Gergelynek is köszönetet kellene mondania, hiszen a kiállítás Budapestre hoz látogatókat és a fővárosnak jelent gazdagodást.

Magyar Nemzet
2021. 10. 07. 12:05
null
20211007 Budapest Hungexpo Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes és Kovács Zoltán kormánybiztos, államtitkár doorstep sajtótájékoztatója „Egy a Természettel" Vadászati és Természeti Világkiállítással kapcsolatos bejelentés Fotó: Mirkó István Magyar Nemzet Fotó: Mirkó István
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Túl vagyunk az egymilliomodik látogatón az Egy a természettel – Vadászati és természeti világkiállítás sorozatán – jelentette ki Magyarország miniszterelnök-helyettese a rendezvény sajtótájékoztatóján.  Semjén Zsolt szerint mindez jól mutatja, hogy mekkora mértékű érdeklődés van a természet, a vadászat iránt.  

A KDNP-s politikus köszönetet mondott a baloldali médiának a rendezvény reklámozásáért:

– A balliberális médiahálózat olyan hazugságkampányt indított a kiállítás ellen, amelyből egy szó sem igaz. Többek között a Hungexpo árát is beleszámolták a világkiállításéba. Mégiscsak köszönettel tartozunk nekik is, mert a hazugságkampányuk olyan tömegű volt, hogy olyanokhoz is elért a világkiállítás üzenete, akikhez talán nem jutott volna el – mondta.

Semjén szerint Karácsony Gergelynek, Budapest főpolgármesterének is jelen kellene lennie a rendezvény sajtótájékoztatóján, és köszönetet kellene mondania, hiszen – mutatott rá – a kiállítás Budapestre hoz látogatókat, ezáltal a budapesti szállodáknak, éttermeknek jelent bevételt, és a fővárosnak jelent gazdagodást. 

A főpolgármester nem volt képes semmire, legalább megköszönhetné, hogy ezt a csodát megkapta 

– jelentette ki a KDNP elnöke. 

Semjén Zsolt továbbá elmondta, hogy csütörtök délután megnyitják az Országos Mezőgazdasági Élelmiszeripari Kiállítást is, amelynek középpontjában a hal-, és vadhús lesz, hiszen, mint mondta, egyfajta „gasztronómiai missziónak” tekintik, hogy ezen egészséges ételek fogyasztása szélesebb körben is elterjedjen.

Borítókép: Mirkó István

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.