„Az abnormalitás elleni csendes forradalom a békemenet”

A mi csendes forradalmunk a békemenet, ami lázadás az abnormalitás ellen – jelentette ki a Fidesz ügyvezető alelnöke Budapesten a párt vasárnapi, 29., tisztújító kongresszusán.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2021. 11. 14. 13:10
Fotó: Havran Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kubatov Gábor az évtized abszurdjának nevezte, hogy Gyurcsány Ferenc a baloldal vezére, Őszöd után, a csődbe vitt magyar gazdaság után, az elmúlt 30 év legnagyobb hazugsága után.

Rámutatott: a baloldalnak nem volt olyan kormányzása, amely ne hozott volna brutális megszorításokat és ne vitte volna csődbe a gazdaságot. Egyetlen olyan ciklusuk sem volt, amely jobb körülményeket, jobb életet hozott volna a magyaroknak

– jelentette ki.

Megjegyezte: a baloldal ma is eladná a Városházát, és dobra verné a manapság magyar kézen levő energia-, illetve közszolgáltató cégeket, amitől az egekbe emelkednének a rezsiárak. Külföldi kézre játszanák át a repteret, a gyárakat, a földeket, minden mozdíthatót és mozdíthatatlant, a Városháza mintájára a Parlamentet is eladnák, és ha nem maradna semmi értékesíthető, eladnák a hazájukat – sorolta Kubatov Gábor.

Az ellenzék miniszterelnök-jelöltje, Gyurcsány Ferenc legújabb üdvöskéje szerint a rezsicsökkentés ostobaság, és azt meg kell szüntetni – mondta, megjegyezve, hogy Márki-Zay Péter tanácsa a kevesebb fürdés, hidegebb lakás, kisebb számla. Abszurdnak nevezte azt is, hogy az ellenzéki miniszterelnök-jelölt szerint a bevándorlásügyben is befogadóbbnak kellene lenni.

Kubatov Gábor kiemelte: régen a haza sorsa forradalmakban, csatákban, háborúkban dőlt el, a több mint ezer esztendő alatt sokan az életüket áldozták fel azért, hogy ma itt állhassunk, magyarként. Kijelentette, manapság a csatáinkat nem a lövészárkokból vívjuk meg, hanem a közösségi médiában, és az egykori toborzás ma a mozgósítás.

Kubatov Gábor szerint a Fidesz soha nem volt ilyen szervezett, összetartó és egységes. Azonban megjegyezte: szükség van arra a szavazókörönkénti plusz öt emberre, akik 2002-ben még nem voltak meg. Szükség van mindenkire a családokból, a barátok közül, egyetlen egy ember sem maradhat otthon – jelezte.

Úgy fogalmazott: azért fog győzni a Fidesz a következő választásokon, mert mindnyájunknak Magyarország az első.

A Fidesz 29. tisztújító kongresszusát itt követheti élőben:

Borítókép: Kubatov Gábor (Fotó: Havran Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.