Kövér László: 2022-ben negyedszer is győzni fogunk

A házelnök a Fidesz kongresszusán emlékeztetett, hogy a nyugat hibrid háborút folytat a magyar kormány ellen.

2021. 11. 14. 11:32
Fotó: Havran Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Bíztunk benne, hogy lesz egy olyan választás, amikor legalább az alapvető kérdésekben egyetértenek a politikai erők, de a 2022-es szavazás nem ez lesz 

– közölte Kövér László házelnök, a párt országos választmányának az elnöke a Fidesz kongresszusán elmondott beszédében.

Arról is beszélt, hogy az 1990-es években a liberálisok janicsárokká akarták nevelni a Fideszt, de 1998 után kiderült, hogy a Fidesz a haza javára is tud tenni. 2002 után megpróbálták kiiktatni a pártot a posztkommunisták, de 2010 után erősebb lett a Fidesz, mint bármikor.

– Hibrid háború folyik az unió keleti határán, szolidárisak vagyunk Lengyelországgal, de halkan kérdezzük meg: mi folyik Magyarország déli határán 2015 óta? 

– tette fel a kérdést Kövér. Kiemelte: a Nyugat hibrid háborút folytat a magyar és lengyel kormány ellen.

– Ha nem tudjuk Közép-Európát megfelelő politikai tényezővé tenni, akkor megérdemeljük, hogy a történelem megismétlődjön. 

Háromszor vonultak fel a nemzetközi erők Magyarország ellen az elmúlt években, háromszor nyertünk, és negyedszer is győzni fogunk 

– zárta Kövér.

A Fidesz 29. tisztújító kongresszusát itt követheti élőben: 

Borítókép: Kövér László (Fotó: Magyar Nemzet/Havran Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.