Láng Zsolt azonnali választ vár Karácsony Gergelytől

A fővárosi Fidesz frakcióvezetője szerint minden budapestinek fontos, hogy mielőbb tisztán láthassák az elmúlt két nap híreinek valóságtartalmát.

Magyar Nemzet
Forrás: Facebook2021. 11. 05. 14:11
LÁNG Zsolt
Budapest, 2019. november 5. Láng Zsolt, a Fidesz-KDNP fõvárosi képviselõje az új összetételû Fõvárosi Közgyûlés alakuló ülésén a Városháza dísztermében 2019. november 5-én. MTI/Balogh Zoltán Fotó: Balogh Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nyílt levélben kéri a Városháza eladásáról szóló hírek tisztázását Karácsony Gergely főpolgármestertől Láng Zsolt, a Fidesz fővárosi frakcióvezetője. A kormánypárti politikus szerint a Városháza eladásáról szóló csütörtöki sajtóhírekre Karácsony Gergely mindenki számára megnyugtató választ adott, pénteken azonban újabb fejlemények kerültek nyilvánosságra.

A történtek fényében Láng Zsolt választ vár arra, hogy 

a pénteki sajtóértesülések alapján kíván-e Karácsony Gergely belső vizsgálatot indítani a médiában megnevezett cég felhívásával kapcsolatban, amely a Városháza eladásáról szól. Van-e olyan fővárosi illetékes, aki a főpolgármester tudta nélkül valóban tárgyalásokat kezdett a Városháza teljes épületének és telkének eladásáról,

illetve aki arra is kíváncsi, hogy ha a hírekben megnevezett cég semmilyen biztatást nem kapott a fővárosi önkormányzattól vagy annak bármely munkatársától, Karácsony Gergely indít-e ellenük jogi lépéseket. 

A frakcióvezető, aki azonnali választ vár a főpolgármestertől, hangsúlyozta: 

minden budapestinek fontos, hogy mielőbb tisztán láthassa az elmúlt két nap híreinek valóságtartalmát. 

Borítókép: Láng Zsolt. Fotó: MTI/Balogh Zoltán

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.