Narratíva: Láng Zsolt szerint Gansperger Bajnai bizalmi embere

A Mediaworks Hírcentrumának podcast adásában a fővárosi Fidesz-KDNP frakcióvezetője a Városház-gate friss fejleményeit egy maffiaszerű bűncselekmény-sorozat lelepleződéseként értékelte.

Magyar Nemzet
2021. 11. 19. 9:28
Gansperger Gyula
Budapest, 1999. július 29. Gansperger Gyula, az Állami Privatizációs és Vagyonkezelő Rt. elnök-vezérigazgatója sajtótájékoztatót tart a társaság első félévi eredményeiről és második félévi terveiről a szervezet székházában. MTI Fotó: Soós Lajos Fotó: Soós Lajos
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Karácsony Gergely hiába mondja Gansperger Gyuláról, hogy fideszes oligarcha, amikor tisztán látszik, hogy Gansperger Bajnai Gordon bizalmi embere – mondta a Mediaworks Hírcentrumának podcast adásában a fővárosi Fidesz–KDNP frakcióvezetője. Láng Zsolt szerint, ha bebizonyosodik mindaz, ami a Városháza-ügyben kiszivárgott felvételeken hallható, akkor Gansperger egy maffiaszerű bűncselekmény-sorozatot vázolt fel. 

A politikus szerint Karácsony Gergely kommunikációjának köszönhető, hogy a botrány egyre jobban fokozódik. A műsorban szintén vendég volt Lomnici Zoltán alkotmányjogász, aki arról beszélt, teljesen mindegy, hogy a főpolgármester tudott-e ezekről az ügyekről vagy nem, a reakciók alapján úgy tűnik, hogy megpróbálják eltussolni. 

A Narratívában ezen a héten Heiter Dávid Tamás vendégei Láng Zsolt és Lomnici Zoltán voltak.

Borítókép: Gansperger Gyula (Fotó: MTI/Soós Lajos)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.