időjárás 13°C Hugó 2023. április 1.
logo

Fidesz: A baloldal kormányprogramjának egyik kíméletlen eleme a rezsicsökkentés megszüntetése

Forrás: MTI
2021.12.27. 13:28 2021.12.27. 13:42
Fidesz: A baloldal kormányprogramjának egyik kíméletlen eleme a rezsicsökkentés megszüntetése

Úgy tűnik, hogy 2021 végére teljesen ismertté vált a baloldal kormányprogramja, amelynek egyik kíméletlen eleme a rezsicsökkentés megszüntetése – mondta Dunai Mónika, a Fidesz országgyűlési képviselője a közmédiához eljuttatott videónyilatkozatában.

A kormánypárti politikus hangsúlyozta: Márki-Zay Péter, a baloldal választott vezetője ostobaságnak nevezte a rezsicsökkentést, amelynek szerinte csak egyetlen módja van, mégpedig az, ha kevesebb vizet, áramot és gázt használnak a háztartások.

De itt nem állt meg, ugyanis mindenkit, aki támogatja a rezsicsökkentést, „sötétben tartott, trágyával etetett gombának” nevezett – tette hozzá Dunai Mónika.

Emlékeztetett: az üzemanyag világpiaci árának emelkedését követően a magyar kormány november 15-én befagyasztotta az üzemanyagárakat. Márki-Zay Péter azonban ezt is megtámadta – fűzte hozzá –, és azt mondta, hogy semmilyen szociális komponenst nem tart indokoltnak.

A baloldal láthatóan továbbra is a multinacionális cégek oldalán van, továbbra sem a magyarokat támogatja

– jelentette ki a fideszes képviselő.

A Fidesz ezzel szemben ki fog tartani a rezsicsökkentés mellett, és nem hagyja, hogy elszabaduljanak a villany-, a gáz- és az üzemanyagárak, ahogy az sok más európai országban történt – hangoztatta Dunai Mónika.

Borítókép: Dunai Mónika (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.