Fürjes Balázs: Kívül-belül felújítjuk a Kútvölgyi tornyot

Korszerű kórház lesz a Kútvölgyi toronyból.

Magyar Nemzet
Forrás: Facebook2021. 12. 02. 14:00
null
20210903 Budapest A környezetvédelem mellett elkötelezett Hegyvidéki Önkormányzat programot indított a Normafa rehabilitációjára, amelynek során fokozatosan szabadítja meg a legszebb fekvésű, központi területet az aszfalttól, a gépjárművektől. Új helyre került a buszmegálló. Fotó: Bach Máté BM Magyar Nemzet Képen: Fürjes Balázs, Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkár Fotó: Bach Máté
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Elindult a munka: kívül-belül felújítjuk a Kútvölgyi tornyot, korszerű kórház lesz belőle! 21. századi egészségügyi ellátás a budaiaknak, méltó körülmények a gyógyításhoz és a gyógyuláshoz” – olvasható Fürjes Balázs, Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkár Facebook-oldalán. 

Mint írja, csütörtökön több jó hírről is beszámolhattak közösen Gór Csabával, Budapest 4. számú választókerületének elnökével és Ralovich Zsolttal, az Észak-közép-budai Centrum, Új Szent János Kórház és Szakrendelő főigazgatójával.

Borítókép: Fürjes Balázs, Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkár (Magyar Nemzet/Bach Máté)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.