Gyilkosság áldozata lett Lazsányi László

Meggyilkoltak egy férfit Óbudán, a késelés áldozata egy a nyolcvanas években elismert labdarúgó volt – közölte a TV2 hírműsora.

Forrás: ORIGO/TÉNYEK/INDEX2021. 12. 05. 9:02
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Péntek este egy III. kerületi, Nánási úti társasház egyik lakásában halálra szúrtak egy 66 éves férfit.  Az áldozat éppen a lakbérért ment, már többen is fizettek neki, amikor egy férfi egy késsel megszúrta  – számolt be róla a Tények, a TV2 hírműsora. A vérző férfira a gondnok talált rá, aki megpróbálta újraéleszteni, miután hívta a mentőket. A Tények információi szerint a megkéselt férfi a nyolcvanas években elismert futballista volt.

Dunai Ede olimpiai ezüstérmes magyar labdarúgó fia azt írja a Facebook-oldalán, hogy az áldozat Lazsányi László, a Csepel egykori labdarúgója.

Az Index információi szerint Deutsch Tamás apósa, Lazsányi László volt az a 66 éves férfi, akit pénteken este halálosan megkéselt Óbudán az albérlője.

Az egykori futballista többek a Csepelben (1980-1983), a Székesfehérvári MÁV Előrében (1978-1980) is játszott az NB I-ben, és az olimpiai válogatottban is szerepelt – írja a Magyarfutball.hu.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.