Rendkívül sikeres évet zár a Mandiner (X)

Az informatikai támadások és a Facebook cenzúrája ellenére is dinamikusan növekszik a Mandiner, az évzáró ünnepségen díjat vehettek át a lap 2021-es évben legkiemelkedőbb teljesítményt nyújtó munkatársai.

Forrás: Mandiner2021. 12. 21. 11:01
Forrás: mandiner.hu
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az informatikai támadások és a Facebook cenzúrája ellenére is dinamikusan növekszik a Mandiner. A Google Analytics adatai szerint az év második felében, június 30. és december 15. között már 7 825 038 felhasználót köszönthettek az oldalon, akik 95 470 508 oldalmegtekintéssel tisztelték meg a portált, továbbá dinamikusan növekszik a nyomtatott hetilap előfizetőinek száma is.

Köszönjük minden olvasónknak ezt a rendkívüli és mérhetetlenül megtisztelő figyelmet

– fogalmaznak a Mandiner.hu munkatársai.

A munkatársaknak is háláját fejezte ki a vezetőség

A fent említett nehézségeken túl a koronavírus-járvány is kihívásokat állított a lap működése elé, azonban munkatársaiknak ez sem szegte kedvét. Odaadó, áldozatos munkájuk elismeréseként a vezetés három díjat alapított:

  • Aranytoll díj
  • Év hírszerkesztője díj
  • Szerkesztőség „lelke” díj

Az Aranytoll díjat a Mandiner olyan szerzője kaphatja, aki a Mandiner.hu és/vagy a Mandiner hetilapba írt írásaival, valamint példamutató hozzáállásával, munkabírásával és cikkeinek olvasottságával kiemelkedően hozzájárult a Mandiner népszerűsítéséhez, növekedéséhez az adott évben.

Az Év hírszerkesztője díjat olyan hírszerkesztő munkatárs kaphatja, aki az általa írt/szemlézett cikkek mennyiségével, minőségével, példamutató hozzáállásával, munkabírásával és cikkeinek olvasottságával kiemelkedően hozzájárult a Mandiner népszerűsítéséhez, növekedéséhez az adott évben.

A Szerkesztőség „lelke” díjat a Mandiner olyan munkatársa kaphatja, aki példamutató hozzáállásával, munkabírásával és szervezőkészségével kiemelkedően hozzájárult a Mandiner népszerűsítéséhez, növekedéséhez az adott évben.

A Mandiner díjazottai 2021-ben

Az Aranytoll díjat 2021-ben Szalai Laura, a Mandiner hetilap főszerkesztő-helyettese, az Év hírszerkesztője díjat 2021-ben Forisek Ádám, valamint Görög Álmos, a Mandiner két legeredményesebb hírszerkesztője, míg a A Szerkesztőség „lelke” díjat 2021-ben Valahovits Szilvia, a Mandiner operatív részlegének munkatársa érdemelte ki – derül ki a cikkből.

Borítókép: Mandiner

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.