Saját magát másolja a baloldal

Kiderült, hogy a balliberális pártok egyik kampányszlogenjét az MSZP már 2011-ben használta.

Magyar Nemzet
Forrás: Facebook2021. 12. 23. 12:56
KIS János; KARÁCSONY Gergely; MÁRKI-ZAY Péter
Budapest, 2021. október 8. Márki-Zay Péter, Hódmezõvásárhely polgármestere, a Mindenki Magyarországa Mozgalom alapító elnöke (k) és Karácsony Gergely fõpolgármester (j) érkezik az Országház elõtt tartott sajtótájékoztatójukra 2021. október 8-án. Karácsony Gergely visszalép az ellenzéki miniszterelnök-jelöltségért folytatott versenybõl. Az MSZP, a Párbeszéd és az LMP által indított politikus közölte: arra kéri támogatóit, hogy az elõválasztás második fordulójában Márki-Zay Péterre szavazzanak. Balról Kis János, a Mindenki Magyarországa Mozgalom aktivistája. MTI/Balogh Zoltán Fotó: Balogh Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egységben Magyarországért

– így szól a szivráványkoalíció pártjainak az egyik jelmondata, amit Márki-Zay Péter, a baloldal közös miniszterelnök-jelöltje ismertetett.

A kopasz oszt nevű Facebook-oldal szúrta ki, hogy a baloldalnak az MSZP egy korábbi kampányfogását sikerült átdolgoznia, ugyanis a szocialisták a 2011-ben tartott kongresszusuk idején az „Egység Magyarországért” szlogent használva próbálták népszerűsíteni magukat.

Alább látható a bizonyíték:

Képernyőkép (Facebook/A kopasz oszt)

Borítókép: Kis János, a Mindenki Magyarországa Mozgalom aktivistája, Márki-Zay Péter, Hódmezővásárhely polgármestere, a baloldali előválasztáson első helyen végzett kormányfőjelölt és Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere (Fotó: MTI/Balogh Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.