Elhunyt Büky Dorottya volt parlamenti képviselő

Életének 61. évében hunyt el a kommunikációs tanácsadó, korábbi parlamenti képviselő.

Forrás: Facebook/Feldmár Intézet2022. 01. 31. 7:39
Büky Dorottya
Budapest, 2010. április 8. Büky Dorottya beszél, miután átvette a Sajtós csapat elnöki elismerés díjat a Magyar Nemzeti Vagyonkezelõ Zrt. sajtós csapata nevében Vince Mátyástól, a Magyar Távirati Iroda (MTI) Zrt. elnökétõl az MTI ügyfélpartiján a Material Event Centerben. MTI Fotó: Kovács Attila Fotó: Kovács Attila
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Életének 61. évében elhunyt Büky Dorottya kommunikációs tanácsadó, korábbi parlamenti képviselő. A hírt a Facebook-oldalán osztotta meg vasárnap este a Feldmár Intézet, amelynek munkatársa, korábban igazgatója is volt.

Büky Dorottya 1990 és 1998 között az SZDSZ országgyűlési képviselője volt. A 2002 és 2010 közötti balliberális kormányok idején többek között az Állami Privatizációs és Vagyonkezelő Zrt., a MÁV Zrt., valamint a Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. kommunikációs igazgatójaként dolgozott.

Borítókép: Büky Dorottya (Fotó: MTI/Kovács Attila)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.