időjárás 15°C Apollónia 2022. július 7.
logo
A cégvezér szerint energetikai influenszerré emelte őt a vele foglalkozó sajtó

Mártha Imre: Nem esik rosszul, hogy Gyurcsány-fiókának neveznek

Magyar Nemzet
2022.01.10. 17:34 2022.01.10. 17:47
Mártha Imre: Nem esik rosszul, hogy Gyurcsány-fiókának neveznek

Azt gondolom, ez egy Gyurcsány miniszterelnök úr ellen már évtizede alkalmazott karaktergyilkosságból ered. Azt gondolhatja talán a kormánymédia, hogy pejoratív dolog bárkit e karaktergyilkolt körhöz sorolni. Szerintem nem az, és a magyarok egy jelentős körében sem az. Ez nekem egyáltalán nem esik rosszul

– nyilatkozta Mártha Imre a HVG azon kérdésére, hogy Gyurcsány-fiókának tartja-e magát. A Budapesti Közművek Nonprofit Zrt. vezére az esetleges lemondásával kapcsolatban azt mondta, a választásokig még száz nap van, és szerinte ha így tenne, akkor sem állna le „a mocskolódás”.

„Akkor nem azt mondanák, hogy a BKM vezére, hanem hogy a BKM volt vezére, és ugyanúgy menne tovább.”

 – vélekedett. Mártha Imre úgy gondolja, hogy a fotók, amik róla, a házáról és az autójáról megjelentek a sajtóban, azok egy részét titkos adatgyűjtéssel vagy megfigyeléssel szerezték meg a médiadolgozók. Az általa 2017-ben megvásárolt Bentley luxusautóját pedig magánszemélyként vásárolta, s nem érti, miért kritizálják miatta.

Ismét hangsúlyozom, miért ne vásárolhatnék ilyet az elmúlt 25 év munkaviszonyából származó vezetői juttatásaimból?

– jelentette ki. A cégvezér az általa megosztott nyaralós képekkel kapcsolatban azt mondta, nem érti, hogyan kerültek ki az Instagram-fiókjáról, hozzátéve, hogy a kritizált fotókon szerinte semmi szenzáció nincs, mivel több millió hozzájuk hasonló kép van a közösségi médiában. Mártha szerint dermesztő, hogy egy ember nyaralása napokig szenzációnak számít a sajtóban, de úgy gondolja, pozitívuma is van a jelenségnek.

„Persze ha úgy vesszük, van ennek a lejáratókampánynak pozitív oldala: afféle energetikai influenszerré emelt, a saját honlapom napi látogatottsága mostanában valószínűleg sok KESMA-médiumét meghaladja.”

– fogalmazta meg észrevételeit.

Borítókép: Mártha Imre (Fotó:Nagy Lajos)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.