Gattyán György pártjának választási sátrában találták meg a két őr holttestét

Büntetőeljárást indított a BRFK, miután két fiatal biztonsági őr holttestére bukkantak ma reggel a Deák téren, Gattyán György pártja aláírásgyűjtő sátrában.

2022. 02. 16. 10:02
Forrás: Mihádák Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Frissítés!

A BRFK percekkel ezelőtt közölte: az elsődleges adatok szerint az áldozatok halálát egy gázzal működő fűtőberendezés miatt szénmonoxid-mérgezés okozhatta. A tragédia valamennyi körülményének tisztázása érdekében 

a Budapesti Rendőr-főkapitányság foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés gyanúja miatt ismeretlen tettessel szemben, szakértők bevonásával rendelt el nyomozást.

A párt közleménye szerint a Gattyán György-féle Megoldás Mozgalom (MeMo) aláírásgyűjtő sátrában történt a tragédia. Az áldozatok a párt által felbérelt biztonsági cég külső vállalkozói voltak. 

Mint azt korábban a rendőrségre hivatkozva megírtuk, szén-monoxid miatt halhatott meg két ember reggelre az V. kerületben.

Két fiatal férfi holttestét találták február 16-án reggel 7 óra 50 perc körül Budapest V. kerületében, a Deák téren egy aláírásgyűjtő sátorban. Az elsődleges adatok szerint a két biztonsági őr halálát szén-monoxid-mérgezés okozhatta. 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság jelenleg szemlét folytat a helyszínen, a körülményeket szakértők bevonásával vizsgálják.

Borítókép: Rendőrségi helyszínelők dolgoznak a Deák téren a MeMo párt kampánysátránál, ahol két őr holttestét találták meg ma reggel (Forrás: Mihádák Zoltán/MTI)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.