Karácsony Gergely gyanúsan hallgat a pasaréti luxuslakásba költözéséről

Tegnap reggel Budapest egyik legelőkelőbb negyedében, Pasaréten fotózták le Karácsony Gergely szolgálati autóját. De mikor és kinek az ingatlanába költözött Pasarétre Karácsony Gergely, és miért veszi körül a kérdést jól érzékelhető titkolózás? – teszi fel a kérdést Ripost.

Forrás: Ripost.hu2022. 02. 03. 11:37
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Ripost egyik olvasója által készített fotóra, amelyen a budai ház kertjéből kigördülő autó látható, meglepő ingerültséggel reagált a főpolgármesteri iroda.

Karácsony Gergely és családja a tavalyi év közepe óta egy II. kerületi bérelt lakásban él. A főpolgármester erről korábban már maga is beszélt a nyilvánosságban, az előválasztás mindkét fordulójában egy II. kerületi szavazóhelyiségben szavazott

– írta a Telex megkeresésére a főpolgármester sajtóosztálya.

Hozzátették, hogy a főpolgármester és családja egy magánszemélytől bérli az ingatlant.

A Ripost megtalálta azt a 24.hu cikket, melyben Karácsony ejtett néhány szót a dologról erről tavaly ősszel:

Forrás: 24.hu

Amint a fotót készítő olvasó elmondta, a kérdéses ház a Gábor Áron utca 11. szám, de hogy konkrétan kinek a lakását bérli Karácsony Gergely, egyelőre rejtély.

Miután a főpolgármester arról hallgat, hogy pontosan kinek a lakásába is költözött be, a Ripost ezekkel a kérdésekkel fordul a főpolgármesteri hivatal sajtóosztályához:

1. Karácsony Gergely kinek a lakásában és milyen jogcímen lakik Pasaréten, a Gábor Áron utcában?

2. Szívességi lakáshasználó vagy tényleges lakbért fizet a meglehetősen nagy méretű ingatlanért?

3. Ha fizet lakbért, az piaci ár vagy inkább csak jelképes, afféle „baráti” összeg?

4. Van-e tényleges kapcsolat közte és a Momentum politikusa között?

Egy biztos: a főpolgármester egyik tervezett és előre bejelentett szerdai interjúját ismeretlen okból, indoklás nélkül, közvetlenül a Ripost cikk megjelenése után váratlanul lemondták – írja a lap.

A teljes, eredeti cikk ITT olvasható el.

Borítókép: a Ripost olvasója által készített fotó Karácsony Gergely szolgálati autójáról Pasaréten (Fotó: Ripost/beküldött)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.