Kövér László: Nem az Eurovízió szimpátiaszavazása következik, hanem az életünkről, a jövőnkről döntünk!

Nekünk az a dolgunk, hogy a saját, legalább ötvenszázaléknyi szavazótáborunkat egyben tartsuk, mozgósítsuk. És nemcsak nekik, hanem a másik ötven százaléknak is felhívjuk a figyelmét arra, hogy mi, magyarok, itt a Kárpát-medencében kétségkívül nagyon sok mindent értünk el az elmúlt tizenkét évben. Nemcsak ahhoz a csődtömeghez képest, amit Gyurcsány Ferenc és Bajnai Gordon kormánya ránk hagyott, hanem abszolút mércével is – mondta Kövér László a Pesti TV Boomerlázadás című műsorában, Stefka Istvánnal és Szakál Borival beszélgetve.

Forrás: PestiTV2022. 02. 21. 21:26
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Országgyűlés elnöke úgy érvelt: 

Magyarország már régóta nem állt ilyen stabil alapokon. 

Ez számos társadalmi csoportnak komoly pénzben kifejezhető előnyt hozott. Létbiztonságot teremtettünk a családoknak, s itt van a jól kezelt migrációs krízis is, ami nem múlt el. Sőt napról napra erősödik az idióta brüsszeli politikusok újabb és újabb meghívólevelei miatt. Tehát van mit veszíteni.

Nem az eurovíziós dalfesztivál döntőjének szimpátiaszavazása következik április 3-án, hanem az életünkről, a jövőnkről, az unokáink biztonságáról döntünk!

Még azoknak is érdemes megfontolni, hogy hova szavaznak, akik nem rokonszenveznek Orbán Viktorral és a Fidesszel – írja a PestiSrácok.hu.

Kövér László megjegyezte: 

nem hiszi, hogy Márki-Zay Péter helyett „beugrót” keresnek, de – mint fogalmazott – ez legyen az ő problémájuk.

A Boomerlázadás teljes adása hétfőn este tíz órakor látható a Pesti TV műsorán, majd 11 órától visszanézhető a Pestitv.pestisracok.hu oldalon.

Az eredeti cikk IDE kattintva érhető el.

Borítókép: Kövér László (Fotó: Pesti TV)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.