Szeles, esős időjárásra számíthatunk

A reggeli, délelőtti órákban még többfelé eshet az eső, zápor, később inkább csak északkeleten.

Forrás: Met.hu2022. 02. 07. 7:24
Budapest, 2014. május 15. Egy járókelõ esernyõvel az erõs szélben Budapesten, a Flórián tér közelében 2014. május 14-én. MTI Fotó: Mohai Balázs Fotó: Mohai Balázs
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Délelőtt északnyugat felől csökken a felhőzet, ezt követően az ország nagyobb részén többórás napsütés valószínű, kivéve a keleti tájakat, ahol csak estefelé csökken a felhőzet.

A reggeli, délelőtti órákban még többfelé eshet az eső, zápor, később inkább csak északkeleten fordulhat elő záporeső, hózápor, illetve zivatar.

Egyre nagyobb területen északnyugatira fordul és megerősödik a szél, amely a Dunántúlon és a Duna–Tisza közén viharossá fokozódik.

A csúcshőmérséklet jobbára 7, 8 fok körül várható. Késő estére –2 és +5 fok közé hűl le a levegő – olvasható az Országos Meteorológiai Szolgálat hivatalos honlapján, a Met.hu oldalon.

Fotó: Met.hu

Borítókép: egy járókelő esernyővel, erős szélben Budapesten (Fotó: MTI/Mohai Balázs)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.