Terítéken a Párbaj – A hét csörtéje

Péntek este startol a Párbaj, a Hír TV egykori nagy sikerű Csörte című műsorának megújult változata.

Forrás: Hír TV2022. 02. 10. 12:02
Forrás: HírTV
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A nézők által hiányolt, kötetlen hangulatú vitaműsorban a mindenkori aktuális, a publikumot leginkább foglalkoztató politikai és közéleti témákról, kérdésekről M. Dobos Marianne műsorvezető beszélget visszatérő vendégeivel, Gajdics Ottóval, G. Fodor Gáborral / Mráz Ágoston Sámuellel, Gerő Andrással és Fodor Gáborral.

A politikai paletta ellenkező oldaláról érkező vitapartnerek jelenléte, a legfontosabb napi eseményekkel kapcsolatos témák gondosan irányított és tematizált felvetése a garancia arra, hogy hétről-hétre egy-egy izgalmas, várhatóan éles szócsatákban bővelkedő, érvek és ellenérvek ütköztetése mentén zajló vitaműsor bontakozik ki a nézők szeme láttára a stúdióban.

Fotó: HírTV

A Párbaj első adása február 11-én (pénteken) 20 órától látható a Hír TV programkínálatában, illetve ezt követően minden pénteken ugyanebben az időpontban, egyórás intervallumban.

„Élni, és élni hagyni. Avagy nem értünk egyet, de meg tudjuk beszélni.” jelmondattal útjára indul tehát a Párbaj – A hét csörtéje, ahol kulturált parázs vita formájában tüzelik fel a tévénézők figyelmét a műsor szereplői, miközben megteremtik és meghagyják számukra a szabad véleményalkotás lehetőségét.

Borítókép: Hír TV

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.