időjárás 13°C Hugó 2023. április 1.
logo
Gyurcsányék egyik jelöltje szerint a családok nem értékelik a gyermeket, a tulajdont fontosabbnak tartják

Újabb sértő kijelentést tett a baloldal a magyar emberekre

Borsodi Attila
2022.02.14. 16:50
Újabb sértő kijelentést tett a baloldal a magyar emberekre

A magyar családok nem értékelik a gyermeket, egy házat vagy egy autót előbbre helyeznek az értékrendjükben

– jelentette ki a Nógrád megyei Szuha polgármesterének Godó Beatrix, aki a baloldali pártok színeiben indul az április 3-i országgyűlési választáson a salgótarjáni körzetben. A gyurcsányista politikus azért látogatott el a stábjával Szuhára, hogy ajánlásokat gyűjtsön a választáson való induláshoz. Vagyis standolás közben látogatta meg őt Tóth Zoltán István, a település Fidesz–KDNP-s polgármestere, aki a beszélgetésükről az önkormányzat Facebook-oldalán számolt be. 

Godó Beatrixnek a magyar családokkal kapcsolatos megdöbbentő kijelentése felháborította Szuha polgármesterét, aki a durva megjegyzést azonnal kikérte magának a gyereket nevelő szülők, nagyszülők nevében. A gyurcsányista politikus erre annyit mondott, hogy tisztelet a kivételnek. 

Tóth Zoltán István a beszélgetés közben – Szuha érdekeire is gondolva – arról is érdeklődött Godónál, hogy milyen programmal készül a települések fejlesztésére. A baloldali jelölt erre azt válaszolta neki, hogy az országos program majd csak február 17-én készül el, addig nem tud érdemben nyilatkozni. Szuha polgármestere ennek kapcsán úgy reagált, hogy településvezetőként Godó saját elképzelései érdekelnék, nem az országos program. – Mivel nem hagytam magam eltántorítani, megtudhattam, hogy munkáját az „arany középúton” haladva szeretné végezni, amit őszintén megvallva a mai napig nem értek – tette hozzá Tóth Zoltán István.

Borítókép: Gyurcsány Ferenc (képünkön) egyik jelöltje durva kijelentést tett (Fotó: Fejér Megyei Hírlap/Fehér Gábor)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.