A pártjára jellemző személyi kultuszt bemutató videóval ünnepli a nőnapot Gyurcsány

Porlepte baloldali örökség lenne? Nem hiszem – írta közösségi oldalán videója fölé a volt miniszterelnök.

2022. 03. 08. 11:05
Czeglédy Gyurcsány
20210707 Szombathely Hívek gyűrűjében, jobbján Czeglédy Csabával tartott utcafórumot Szombathelyen Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke. Fotó: Cseh Gábor CSG Vas Népe Képen: Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke, , Czeglédy Csaba (b) Demokratikus Koalíciónál (DK) is jogi képviseletet ellátó ügyvéd, országgyűlési képviselőjelölt Fotó: Cseh Gábor/Vas Népe
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az interneten népszerű prank videók stílusát másolva készített nőnap alkalmából egy felvételt Gyurcsány Ferenc, amit egy korábbi időpontban rögzítettek és ma tették közzé a bukott miniszterelnök közösségi oldalain. A DK elnöke által posztolt 

felvételen hangsúlyosan megmutatkozik az a személyi kultusz, amely Gyurcsány pártját jellemzi. 

A cselekmény lényege, hogy Gyurcsányék beugratják saját „aktivistáikat, kollégáikat, barátaikat”. A megviccelés (prank) úgy történik, hogy Vadai Ágnes, a DK alelnöke felhívja a kiválasztottakat, akiktől valamilyen indokkal találkozót kér, viszont valójában az egykori miniszterelnök DK-vezér találkozik ezekkel az emberekkel. 

Persze nem ő fog velük találkozni, hanem én!

– ecseteli Gyurcsány. 

Az első hölgyet helybe hívja Vadai, a másodikkal Varju László irodájában találkozik a pártelnök. 

Az első „beugratott” DK-s hölgy Fotó: Képernyőkép/Youtube

Jó napot kívánok, kedvenc elnököm!

– köszönti Gyurcsányt a lelkes aktivista. A harmadik kiszemeltet Vadai Ágnes Sebián-Petrovszki László pártigazgató irodájában éri utol, ahonnan a „kommunikációsok tárgyalójába” hívja, amely az elhangzottak alapján vélhetően Molnár Csaba irodájából nyílik. A negyedik hölgyhöz házhoz megy Gyurcsány, aki szintén nagyon meglepődik és gyorsan be is tessékeli „Gyurcsány urat” és a filmet készítő stábot. 

– Porlepte baloldali örökség lenne? Nem hiszem –  írta a Faceboookján is posztolt videóhoz Gyurcsány Ferenc, boldog nőnapot kívánva. 

A felvétel ITT tekinthető meg

Borítókép: Hívek gyűrűjében, jobbján Czeglédy Csabával tartott utcafórumot Szombathelyen Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke 2021 nyarán Fotó: Vas Népe/Cseh Gábor

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.