Bús Balázs munkáját méltatta Szabó Tímea

A Párbeszéd képviselője egy videóban elismerte a korábban a III. kerületet vezető politikust.

Magyar Nemzet
2022. 03. 21. 11:29
Szabó Tímea
Budapest, 2017. február 10. Szabó Tímea, a Párbeszéd társelnöke sajtótájékoztatót tart Évértékelő címmel a Clark Ádám téren Orbán Viktor évértékelő beszéde előtt 2017. február 10-én. MTI Fotó: Kovács Tamás Fotó: Kovács Tamás
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Köszönöm Szabó Tímea őszinte szavait. Kedves Tímea, az igazság szabaddá tesz!

– így reagált Bús Balázs Szabó Tímea róla mondott, kivételesen őszinte véleményére. Bús Balázs közösségi oldalán osztotta meg azt a felvételt, amelyben a Párbeszéd politikusa ismeri el a korábbi III. kerületet vezető politikus munkáját.

Az alábbi videóban Szabó Tímea, aki jelenleg a baloldal közös jelöltje a III. kerületben egy 2016-os felvételen még teljesen meg volt elégedve az akkori polgármester teljesítményével és erről őszintén beszélt is. 

Mint fogalmazott:

Hogyha lehet dicsérni egyébként fideszes politikust, (…) akkor szerintem például itt a III. kerületi polgármester, Bús Balázs az teljesen jól vezeti ezt a kerületet

– fogalmazott Szabó Tímea.

A Fidesz III. kerületi országgyűlési képviselőjelöltje sajtóközleményében úgy fogalmaz: Szabó Tímea két éve folytat gyűlöletkampányt Bús Balázs ellen. Az Óbudát csak ugródeszkaként használó hálózati személy, Szabó Tímea joggal fél attól, hogy elveszíti a választásokat –emelik ki. Mint írják, Bús Balázs a közvélemény-kutató intézetek adatai alapján Óbuda-Békásmegyer legnépszerűbb és legkedveltebb politikusa, akit a baloldali szavazók közül is sokan elismernek és támogatnak, polgármesterként komoly fejlesztéseket valósított meg, a kerület békésen fejlődött, egyetlen botrány sem fémjelezte polgármesteri ciklusát, sőt azóta sem találtak semmilyen kétes ügyet, amióta az új vezetés átvette a kerület irányítását.

A sajtóközleményben úgy fogalmaznak, hogy a most közzétett interjúban Szabó Tímea még őszintén beszélhetett Bús Balázsról, nem volt kampány, nem volt tétje a szavainak. Hozzáteszik, hogy az elmúlt két évben folyamatos hazugságspirálba került a képviselő asszony, de a videó alapján éppen saját szavaival cáfolja meg önmagát.

 

Borítókép: Szabó Tímea beszédet mond a Clark Ádám téren 2017. február 10-én (Fotó: MTI Fotó: Kovács Tamás)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.