időjárás 34°C Ilona 2022. augusztus 18.
logo

George Pataki méltatta a magyar karitatív szervezetek munkáját

Forrás: Hirado.hu
2022.03.13. 13:12 2022.03.13. 14:16
George Pataki méltatta a magyar karitatív szervezetek munkáját

New York állam korábbi kormányzója elismerését fejezte ki a magyar kormány és a karitatív szervezetek rendkívüli erőfeszítéseiért, amellyel az orosz–ukrán háború következtében előállt menekülthelyzetet kezelik és amelyről egy nappal korábban maga is személyesen meggyőződhetett – olvasható a Miniszterelnökség közleményében.

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter szombaton Budapesten fogadta George Patakit, New York állam korábbi kormányzóját – írja a Híradó.hu.

A találkozón a Miniszterelnökséget vezető miniszter mellett Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő és Schaller-Baross Ernő európai parlamenti képviselő vett részt – derül ki a Miniszterelnökség közleményéből.

 

Borítókép: A Miniszterelnökség által közzétett képen Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter (b3) hivatalában fogadja George Patakit, New York állam korábbi kormányzóját (j2) 2022. március 12-én. Mellettük Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő (b4) és Schaller-Baross Ernő (Fidesz–KDNP) európai parlamenti képviselő (b2). A politikus elismerését fejezte ki a magyar kormány és a karitatív szervezetek rendkívüli erőfeszítéseiért, amellyel az orosz–ukrán háború következtében előállt menekülthelyzetet kezelik. (Fotó: MTI/Miniszterelnökség)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.