Hoppál Péter feljelentést tett felesége megrágalmazói ellen

A pécsi baloldal nem tud fogást találni a kormánypárti országgyűlési képviselő sikeres munkáján, így aljas módon családtagját kezdték el támadni egy hatéves állítólagos üggyel. Hoppál Péter feljelentést tett a rágalmak miatt.

2022. 03. 11. 13:37
Forrás: Hoppál Péter Facebook
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Feljelentette felesége rágalmazóit Hoppál Péter, Pécs fideszes országgyűlési képviselője, aki jó eséllyel indul az április 3-i újrázásban. A honatya közösségi oldalán az alábbi nyilatkozatot tette.

„Az alábbi nyilatkozatot teszem feleségem korábbi munkájával kapcsolatos aljas, rágalmazó politikai lejárató akció kapcsán: 

Szintet lépett a pécsi baloldal aljassága a kampányban. A hatalom megszerzéséért bármire képesek.

Már ott tart a pécsi baloldal, hogy munka és eredmények híján nem közszereplő közeli hozzátartozóm rágalmazásával próbálnak politikai előnyhöz jutni! Mélységesen elszomorító, hogy egy hat évvel ezelőttről előrángatott, mondvacsinált üggyel próbálnak engem támadni, karaktergyilkosságot elkövetni, és ezért a szeretteimet is képesek megvádolni, átgázolnak egy többgyermekes édesanyán és megbecsült tanáron.

Feleségem 27 éve pedagógus, a magyar nyelv és helyesírás kiváló művelője. 2016-ban hivatalos munkaszerződéssel, átmeneti időre, segítségképpen elvállalta a Pécsi Kreatív Központ Kft. nyilvánosságnak szóló hirdetményeinek, marketing- és kommunikációs szövegeinek korrektúrázását, melyet a cégvezető megelégedésére becsülettel el is végzett.

A pécsi baloldal és százmillió forinttal kitömött ügyvédei szerint ez bűncselekmény! 

Eddigi mondvacsinált feljelentéseikről sorban kiderült, hogy alaptalan politikai akciók voltak.

Felháborító, hogy miközben ma Magyarországon mindenki azon dolgozik, hogy országunk ne sodródjon háborúba, hogy megőrizzük a magyar emberek biztonságát, segítsünk a menekülteknek, 

Pécsett most az a legfontosabb a baloldalon, hogy egy tisztességes szakembert rágalmakkal besározzanak politikai haszonszerzés céljából.

Megtettük és elindítottuk a szükséges büntetőjogi lépéseket, mert nem hagyom, hogy hazug rágalmakat terjesszenek a feleségemről!”

Hoppál Péter 2009-től képviseli Pécs és Baranya érdekeit az Országgyűlésben. A pécsi Fidesz-szervezet vezetőjeként sikeresen dolgozik a város, a megye és az ország érdekében. Sikeres munkáját mi sem jelzi jobban, hogy eddig háromszor nyert egyéni országgyűlési képviselői választáson Pécsett, és jelenleg a legesélyesebb arra, hogy megnyerje az április 3-i választást. 

Borítókép: Dr. Hoppál Péter (Fidesz) országgyűlési képviselő (Forrás: Hoppál Péter közösségi oldala)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.